USB bellekten yükleyebilirsin,veya mikrosoft sitesinden yükleyebilirsiniz mikrosoftun tool aracı da görünür onu önce yükleyeceksin,iş görür,eğer USB belleğe kopya da alırsan USB için başka bilgisayara işareti seçmelisin.PC sistemi nasıl resetlerim? Ve PC'den 32 kaldırma.
Sistem 32 demek istedi diye varsayıyorum.Kişisel dosyalarında silinsin mi? Ayrıca 32 kaldırma derken ne demek istiyorsun cümle kur. 32 Bit yerine 64 Bit mi demek istiyorsun?
evet sistem 32 den bahsettimSistem 32 demek istedi diye varsayıyorum.
format atamıyorum pc sürekli donuyo ve hiç bir tuş çalışmıyor sadece kapatma tuş dışındaRufus kurulumu yapıp temiz şekilde format atabilirsiniz gerekli rehberler forumda mevcut.
Evet sistem 32'den bahsettim.
Format atamıyorum PC sürekli donuyor ve hiçbir tuş çalışmıyor sadece kapatma tuş dışında.
Evet sistem 32'den bahsettim.
Format atamıyorum PC sürekli donuyor ve hiçbir tuş çalışmıyor sadece kapatma tuş dışında.
peki bunu nasıl yapabilirim? pc sürekli kasıyo donuyo ve bazen ekran donuyo sadece bununla kalsa iyi ama daha fazla sorun var birden pc donuyo ve hiç bir tuş çalışmıyor sadece kapatma tuşu çalışıyo yani power ile 5 yada 10 saniye basılı tutmak başka bişey yok format bile atamıyorum sorun var diyor pc alıcam ama o bilgisiyarı nereden bulucam bilmiyorum bunu veriyo bu degil roblox ta hep 20 25 30 fps alıyorum ping sürekli 200 yada 200 ün üstüne çıkıyor her şekilde yüksek sistemi yaptım hepsini fps ayarlarını oyun modu açık herşeyi denedim ama yine aynı sorunlar varBir adet USB bellek ve başka PC lazım sana sonra YouTube'da gördüklerini yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.