Sistem Ne Zaman Toplanmalı?

Arkadaşlar yaz ayı her geçen gün azalıyor ve sözde sistem toplayıp yazımın tadını çıkaracaktım. Ne zaman sistem toplama imkanımız olacak ?
Şuan herşey pahalı piyasa batık osman misali kendi eski sistemime bile 750 ti alamıyorum çok pahalı fiyatları.

Yani gerçekten lanet olsun diyorum. Para var, zaman var ama lanet olası stok yok. Param cebimde ve zamanım varken beklemek öyle acı ki. Dolarda yavaştan çıkmaya başladı. Eveett yazz geldi oley!

Yaza damgasını vuracak E3 2017 etkinliğinin oyunları henüz çıkmadığı için hayıflanacak bir durum olduğunu sanmıyorum.

Emin olun sistem toplayacaklar olarak yaza damgasını vuracak E3 2017 etkinliğinin oyunlarını oynamak için sistem toplamak istiyorduk. Artık sonbaharı bekleyebiliriz.

Zaten oyun ve donanım üreticileri birbirleriyle koordineli hareket ediyorlar. Önce oyunlar peşpeşe çıkıyor sonra bu oyunları en üst seviye oynatacak donanımları servis ediyorlar. Tüketicinin haliyle elindeki sistem yeni çıkan oyunları istenen düzeyde çalıştırmayınca gözüne batıyor gidiyor sistemini yeniliyor. Yıllardır yapılan şey tam olarak budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…