M malecf Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 PC oyun oynarken bir anda kendi kendine kapanıyor. İşlemci ile ilgili çoğu çözümü denedim, MSI Afterburner yükledim onu da denedim RAM değiştirim ve hiçbiri olmadı. Çözümünü bilen varsa cevap bekliyorum.
PC oyun oynarken bir anda kendi kendine kapanıyor. İşlemci ile ilgili çoğu çözümü denedim, MSI Afterburner yükledim onu da denedim RAM değiştirim ve hiçbiri olmadı. Çözümünü bilen varsa cevap bekliyorum.
KS KS M malecf Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #21 peki sizce psu değiştirdikten sonra hala sorun devam ederse ssd yi mi değiştiriyim işlemciyi mi Artı 0 Eksi
bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #22 malecf dedi: Peki sizce PSU değiştirdikten sonra hala sorun devam ederse SSD'yi mi değiştireyim işlemciyi mi? Genişletmek için tıkla... Bu sorun SSD sorununa benzemiyor PSU değiştirin büyük ihtimal ile sorununuz bence PSU. malecf dedi: Peki sizce PSU değiştirdikten sonra hala sorun devam ederse SSD'yi mi değiştireyim işlemciyi mi? Genişletmek için tıkla... Size ısı testi yapın demiştim işlemcinize yaptınız mı? Artı 0 Eksi
malecf dedi: Peki sizce PSU değiştirdikten sonra hala sorun devam ederse SSD'yi mi değiştireyim işlemciyi mi? Genişletmek için tıkla... Bu sorun SSD sorununa benzemiyor PSU değiştirin büyük ihtimal ile sorununuz bence PSU. malecf dedi: Peki sizce PSU değiştirdikten sonra hala sorun devam ederse SSD'yi mi değiştireyim işlemciyi mi? Genişletmek için tıkla... Size ısı testi yapın demiştim işlemcinize yaptınız mı?
KS KS M malecf Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #23 COOLER MASTER MWE V2 850W 80PLUS GOLD 2xEPS 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu alsam iyimidir peki beni 2,3 yıl götürürmü Artı 0 Eksi
COOLER MASTER MWE V2 850W 80PLUS GOLD 2xEPS 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu alsam iyimidir peki beni 2,3 yıl götürürmü
bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #24 malecf dedi: Peki sizce PSU değiştirdikten sonra hala sorun devam ederse SSD'yi mi değiştireyim işlemciyi mi? Genişletmek için tıkla... PSU aldıktan sonra sorununuz çözülürse işlemci almalısıniz bu sisteme 2600 yakışmıyor 2.el 5600 alabilirsiniz. malecf dedi: COOLER MASTER MWE V2 850W 80PLUS GOLD 2xEPS 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bunu alsam iyi midir peki beni 2,3 yıl götürürmü. Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/power-supply...0-bronze-750w-120mm-fan-fiyati,183459376.html 750W bile size fazlasıyla yetecektir. Artı 0 Eksi
malecf dedi: Peki sizce PSU değiştirdikten sonra hala sorun devam ederse SSD'yi mi değiştireyim işlemciyi mi? Genişletmek için tıkla... PSU aldıktan sonra sorununuz çözülürse işlemci almalısıniz bu sisteme 2600 yakışmıyor 2.el 5600 alabilirsiniz. malecf dedi: COOLER MASTER MWE V2 850W 80PLUS GOLD 2xEPS 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bunu alsam iyi midir peki beni 2,3 yıl götürürmü. Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/power-supply...0-bronze-750w-120mm-fan-fiyati,183459376.html 750W bile size fazlasıyla yetecektir.
KS KS M malecf Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #25 Tamamdır en kısa süre içerisinde psu ve ardından işlemciyi yeniliceğim herkesin desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim sağolun Artı 0 Eksi
Tamamdır en kısa süre içerisinde psu ve ardından işlemciyi yeniliceğim herkesin desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim sağolun
bugra7834 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #26 malecf dedi: Tamamdır en kısa süre içerisinde PSU ve ardından işlemciyi yeniliceğim herkesin desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim sağ olun. Genişletmek için tıkla... İşlemci ısı testi yaptın mı? Artı -1 Eksi
malecf dedi: Tamamdır en kısa süre içerisinde PSU ve ardından işlemciyi yeniliceğim herkesin desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim sağ olun. Genişletmek için tıkla... İşlemci ısı testi yaptın mı?