Büyük ihtimalle boşluk oluştu fan ile işlemci arasında.İşlemci daha fazla zarar görmeden sen en yakın zamanda dayını ara durumu anlat işlemci 100 dereceyi buluyor fanı takmaya gelirmisin de.Ve durum düzelene kadar pcde oyun oynamamanı öneririm.bro babam pc sıfır anlıyor ama dayım çok anlıyor hatta kasayı bana o vermişti ben nedenini anladım ben 2 3 ay önce fanını çıkartım termal mcaun varmı diye sonra geri takarken takılmadı sonra bbam geldi onu zorlayarak taktı sonra işte bu oldu
şundan olabilirmi ben 2 3 ay önce fanı çıkarmıştım termal macun erimişmi diye baktım erimemiş bende takarken ayaklarına bişey oldu sonra ben zorlayıp taktım sonra donmalar başladıHocam bu sistem CS:GO gibi oyunlarda bile bayağı düşük FPS verir hiç şaşırmayın eskiden kasmıyordu şimdi kasıyor diyorsanız oyunlar genellikle her ay ortalama 4-5 güncelleme alır bu yüzden sistemin eskiden kaldırdığı oyunlar şimdi kasabilir yani.
ben o uygulamayı biliyorum ama kullanmayı bilmiyom
Rehberi izleyebilirsin.
Rehberi izleyebilirsin.
İndirip ayar kısmına geldiğin zaman mesajıma cevapla yap sana yapman gerekenleri söyleyeceğim.sağol kuruyorum şuan onuda izlicem
tm ayarlardayımİndirip ayar kısmına geldiğin zaman mesajıma cevapla yap sana yapman gerekenleri söyleyeceğim.
Bilgi ekranı (OSD) ye gir.ayarlara geldim
ne yapmalıyım
ok yaptımBilgi ekranı (OSD) ye gir.
Bilgi ekranını etkinleştir falan var onları istediğin bir kısayol yap.
Sonra izleme kısmına gel.Bütün tikleri kaldır.Aşağıda gösterdiğim seçenekleri tikle.Eki Görüntüle 1294174Eki Görüntüle 1294172
CPU 1 TEMPERATUREayarlara geldim
ne yapmalıyım
tm ayarlardayım
ok
ok yaptım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.