Çözüldü Sistem oyunlarda yeniden başlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

semyh55

Picopat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
37
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımı 2015 yılında satın aldım. İlk 1 sene sorunsuzdu. Sonrasında restart atmaya başladı. Götürdük garantiye, her seferinde format atıp geri yolladılar. Biz de uğraşmayıp yeni bir laptop aldık. Kasayı da çatıya attık.
Sonrasında 2020 Eylül ayında laptop fişi çekti ve bu durumlardan dolayı yeni bilgisayar da alamadım.
Çatıya çıkıp eski bilgisayarımı çıkarttığımda çalışıyordu, sorunu yok gibi duruyordu. Yeni bir ekran kartı almaya karar verdim kısıtlı bir bütçe ile ama ekran kartını almadan 1 hafta önce çok seri restart atmaya başladı. Bazen açılış ekranının yarısında atıyordu. Sonra kendimce çözümler aramaya başladım. PC'yi güç tasarrufu moduna aldığımda, bir şekilde CS:GO, ETS 2 gibi oyunları oynayabildim ama şu aralar CS'den sıkıldım ve Valorant geçmeye karar verdim. Oynayamadan restart atıyor ama. Bazen kapanmadan 2 saat boyunca aralıksız oynuyorum, bir sorun olmuyor. Bazen de hemen kapanıyor. Bugün bilgisayarı 2 saat stress teste soktum, bir sorun yoktu. Isınma vs. Ne yapmalıyım sizce? Yaşım 16 ve pandemiden dolayı kazançlarımız düştü. Ailemden de isteyemiyorum. En sonunda kıracağım, atacağım bilgisayarı, o olacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
yasaklardan sonra psu aldığımda sorunun çözülüp çözülmediği söylerim teşekkürler
Hocam aldım PSU'yu takalı 10 dakika oldu tekrar OCCT'ye soktum lakin 95 dereceye çıktı işlemcim vs bu kadarını hiç görmemiştim

Bu program yardımıyla PSU'yu test edebilir misin? Eğer test esnasında restart atma sorunu gerçekleşirse sorun PSU'dan kaynaklanıyordur.
 

Bu program yardımıyla PSU'yu test edebilir misin? Eğer test esnasında restart atma sorunu gerçekleşirse sorun PSU'dan kaynaklanıyordur.
Denedim ve kapandı :D
Yaklaşık 5 dk dayanabildi
Öncelikle geçmiş olsun, aynı sorunu yaklaşık 2 - 3 ay yaşadıktan sonra PSU değiştirdim ve sorunsuz bir şekilde çalıştı.

Oyunlarda ve açılıştayken yapıyor bende sizde hangi durumlarda yapıyordu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı