Sistem parçları birbiri ile uyumlu mu?

Bütçe
60000

Lemrado

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller

Aşağıda belirttiğim sistem parçaları hakkında birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Bilgisayardan iyi kötü anlarım ama yeterli düzeyde olduğumu düşünmüyorum o yüzden sizin de fikirlerinizi almak istedim. Net bir bütçe belirtemiyorum çünkü parçaları yavaş yavaş indirimleri takip ederek alacağım, ortalama olarak 60.000 TL diyebiliriz

Genel olarak sistem hakkında ki görüşeleriniz nelerdir?
Fiziki olarak parçalar birbirine engel olur mu?
Donanımsal olarak bir zıtlık olur mu?

İşlemci
AMD Ryzen 5 7600x3D

Anakart
MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi AM5 DDR5 6600MHz(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G lan Wi-Fi 6E ATX anakart

RAM
Kingston Beast KF564C32bbeak2-32TR 32 GB (2x16) DDR5 6400 MHz CL32 RAM

Ekran kartı
Galax NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti Super sg 1-Click OC 47uzm6md6mer 16 GB GDDR6X 256 bit

Kasa
XPG Defender-Pro-whcww Defender Pro ARGB tempered glass USB 3.0 mid Tower kasa

PSU
Corsair RM850e (2023) tam modüler, düşük gürültülü ATX güç kaynağı - 3.0 ve PCI-e 5.0 uyumlu - 105°c kondansatörler

Soğutucu
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 X 6mm ısı borulu Intel-AMD uyumlu hava soğutucu

Depolama
Daha sonra eklenecek

Genel olarak parçalar birbiriyle uyumlu gözüküyor. Kasanız gayet yeterli. Sistem seni baya götürür. İstiyorsan 5000 serisini beklemende fayda olabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

Genel olarak parçalar birbiriyle uyumlu gözüküyor. Kasanız gayet yeterli. Sistem seni baya götürür. İstiyorsan 5000 serisini beklemende fayda olabilir. Şimdiden hayırlı olsun.
5000 serisi kazik olcak gibi duruyor daha vergiler falan hesaplanmadi ama beklemeniz daha doğru olur belki bir umut

Genel olarak parçalar birbiriyle uyumlu gözüküyor. Kasanız gayet yeterli. Sistem seni bayağı götürür. İstiyorsan 5000 serisini beklemende fayda olabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

Görüşünüz ve güzel tavsiyeniz için teşekkür ederim. Zaten beklemek zorundayım, dediğim gibi parça parça alacağım

5000 serisi kazik olacak gibi duruyor daha vergiler falan hesaplanmadi ama beklemeniz daha doğru olur belki bir umut

Evet bir süre daha beklemek zorundayım zaten zaman sıkıntım yok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…