Sistem .pl uzantılı virüslü sitelere giriyor

putedd

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600X
Kingston Fury Beast RGB KF560C36BBEA 2x16 32 GB
ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WF
TD500 MESH
KC3000 1 TB 2X
Gigabyte Gaming Oc Pro Rev 3 3060ti
Merhaba sosyal. Aramalarda 5. sıradan itibaren veya bazen daha erkenden saçma sapan siteler geliyor. Aramalarda vs. virüse rastlamadım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    84 KB · Görüntüleme: 173
Son zamanlarda ben de denk gelmeye başladım, aratılan cümle ne ise aynısı orada yazıyor.
Site adına bakmayan biri direkt tıklayabilir. Tavsiyem "uBlackList" eklentisini kullanmanız. Gördükçe siteleri engellerseniz bir nebze rahatlıyor arama sonuçları.

Alternatif olarak "uBlock Origin" de kullanılabilir. Özellikle en üstte çıkan sponsorlu siteleri tamamen engelliyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-22 013708.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-22 013708.png
    269 KB · Görüntüleme: 142
  • Ekran görüntüsü 2023-02-22 014000.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-22 014000.png
    181,5 KB · Görüntüleme: 96
Merhaba sosyal. Aramalarda 5. sıradan itibaren veya bazen daha erkenden saçma sapan siteler geliyor. Aramalarda vs. virüse rastlamadım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bunları kurabılır veya ayarlardan guvenlı aramayı açabılırsınız.

Google hesabınızı kendiniz yönetiyorsanız kişisel hesabınız veya tarayıcınız için güvenli Arama'yı etkinleştirebilirsiniz. bilgisayarınızda güvenli arama ayarlarına gidin. güvenli Arama'yı etkinleştirin veya devre dışı bırakın.

sadlöasdşaösşd.PNG

Bende de aynı şekilde hocam. Google'ın halt yemesi. Tüm algoritmayı alt üst etmişler. Normalde arama sonuçlarından tamamen kalkması gerekirken en üst sıralara koyuyolar. Sakın tıklamayın. Google yavaş yavaş kendine gelir görmeyiz böyle saçma şeyler.

Ben genellikle Brave Browser kullanıyorum. Fakat baktım Google Chrome'de de aynı durum var. Virüs olmasından şüphe ettim fakat verdiğiniz bilgiler ışığında rahatladım. Teşekkür ederim.

Söylediğiniz programları yüklememe rağmen hala daha üst sıralarda gözükmeye devam ediyor. Bir süre arama moturu değiştireceğim sanırım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı