E E.Par Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Sabah uyandım bilgisaray açılmadı her şeyi denedim şöyle bir şey oluyor. PC açılıyor siyah ekran Max 3 dk sonra sinyal yok ama ekran kartı biraz boşta durur gibi çalışıyor ama görüntü yok destek olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2023
Arkadaşlar merhaba. Sabah uyandım bilgisaray açılmadı her şeyi denedim şöyle bir şey oluyor. PC açılıyor siyah ekran Max 3 dk sonra sinyal yok ama ekran kartı biraz boşta durur gibi çalışıyor ama görüntü yok destek olur musunuz?
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #2 RAM'lerinizi kontrol eder misiniz? Eğer X2 varsa 1 tane ile deneyin ya da taktığınız yerleri değiştirerek RAM'leri takmayı deneyin. Artı 0 Eksi
RAM'lerinizi kontrol eder misiniz? Eğer X2 varsa 1 tane ile deneyin ya da taktığınız yerleri değiştirerek RAM'leri takmayı deneyin.
KS KS E E.Par Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #3 legend61 dedi: RAM'lerinizi kontrol eder misiniz? Eğer X2 varsa 1 tane ile deneyin ya da taktığınız yerleri değiştirerek RAM'leri takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim her türlüsünü Artı 0 Eksi
legend61 dedi: RAM'lerinizi kontrol eder misiniz? Eğer X2 varsa 1 tane ile deneyin ya da taktığınız yerleri değiştirerek RAM'leri takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim her türlüsünü