PikHasso Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 31 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: 12th gen intel i5-12400f 2.5ghz Gpu: RTX 3060 Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 PC'ye bakarken ekran donuyor ve PC'yi geri açmak istediğimde görüntü gelmiyor. Driverları güncelledim ama hala çözülmedi.
PC'ye bakarken ekran donuyor ve PC'yi geri açmak istediğimde görüntü gelmiyor. Driverları güncelledim ama hala çözülmedi.
Çözüm PikHasso 31 Mayıs 2025 claus dedi: Tamamdır gelişmeleri mutlaka bildir. Genişletmek için tıkla... RAM veya anakarttadır sorun dedi adam. Gerekirse ekran kartını garantiye yollarız dedi sıkıntıyı hallederim dedi, işi bitince sizi haberdar ederim. PC düzeldi adam sadece temizlik yapmış ekran kartı, anakartı incelemeye göndermiş bir sıkıntı yokmuş.
claus dedi: Tamamdır gelişmeleri mutlaka bildir. Genişletmek için tıkla... RAM veya anakarttadır sorun dedi adam. Gerekirse ekran kartını garantiye yollarız dedi sıkıntıyı hallederim dedi, işi bitince sizi haberdar ederim. PC düzeldi adam sadece temizlik yapmış ekran kartı, anakartı incelemeye göndermiş bir sıkıntı yokmuş.
Windows_bey Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 227 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem : ROG Strix GeForce RTX 4090 Ryzen 9 7950x3d ROG Hyperion GR701 Kingston FURY Beast DDR5 Kingston FURY Renegade ASUS Rog Thor 1000P2 ROG CROSSHAIR X670E EXTREMEi Asus Tuf Gaming TF120 Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #2 DDU programını kullanarak sürücüleri kaldır sonra en güncel sürümü tekrar yükle. Artı 0 Eksi
KS KS PikHasso Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 31 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: 12th gen intel i5-12400f 2.5ghz Gpu: RTX 3060 Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 Windows_bey dedi: DDU programını kullanarak sürücüleri kaldır sonra en güncel sürümü tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam deniyorum şimdi sonucu bildiririm. Bana bu sorunun neyden kaynaklandığını da bilginiz varsa söyleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Windows_bey dedi: DDU programını kullanarak sürücüleri kaldır sonra en güncel sürümü tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam deniyorum şimdi sonucu bildiririm. Bana bu sorunun neyden kaynaklandığını da bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?
Windows_bey Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 227 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem : ROG Strix GeForce RTX 4090 Ryzen 9 7950x3d ROG Hyperion GR701 Kingston FURY Beast DDR5 Kingston FURY Renegade ASUS Rog Thor 1000P2 ROG CROSSHAIR X670E EXTREMEi Asus Tuf Gaming TF120 Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #4 PikHasso dedi: Hocam deniyorum şimdi sonucu bildiririm. Bana bu sorunun neden kaynaklandığını da bilginiz varsa söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorununa sebep olabilecek farklı farklı hatalar var. Artı 0 Eksi
PikHasso dedi: Hocam deniyorum şimdi sonucu bildiririm. Bana bu sorunun neden kaynaklandığını da bilginiz varsa söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorununa sebep olabilecek farklı farklı hatalar var.
KS KS PikHasso Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 31 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: 12th gen intel i5-12400f 2.5ghz Gpu: RTX 3060 Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #5 Windows_bey dedi: Sorununa sebep olabilecek farklı farklı hatalar var. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüleri baştan silip yükledim. Şu anlık bir sıkıntı yok. Sonrasında aynı hata olursa önereceğiniz başka bir yol var mıdır? Artı 0 Eksi
Windows_bey dedi: Sorununa sebep olabilecek farklı farklı hatalar var. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüleri baştan silip yükledim. Şu anlık bir sıkıntı yok. Sonrasında aynı hata olursa önereceğiniz başka bir yol var mıdır?
Windows_bey Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 227 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem : ROG Strix GeForce RTX 4090 Ryzen 9 7950x3d ROG Hyperion GR701 Kingston FURY Beast DDR5 Kingston FURY Renegade ASUS Rog Thor 1000P2 ROG CROSSHAIR X670E EXTREMEi Asus Tuf Gaming TF120 Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #6 PikHasso dedi: Hocam sürücüleri baştan silip yükledim. Şu anlık bir sıkıntı yok. Sonrasında aynı hata olursa önereceğiniz başka bir yol var mıdır? Genişletmek için tıkla... BIOS güncelle tekrar olursa. Artı 0 Eksi
PikHasso dedi: Hocam sürücüleri baştan silip yükledim. Şu anlık bir sıkıntı yok. Sonrasında aynı hata olursa önereceğiniz başka bir yol var mıdır? Genişletmek için tıkla... BIOS güncelle tekrar olursa.
KS KS PikHasso Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 31 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: 12th gen intel i5-12400f 2.5ghz Gpu: RTX 3060 Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #7 Windows_bey dedi: BIOS güncelle tekrar olursa. Genişletmek için tıkla... Ekran bu sefer dondu pc kapanmadı. Pcyi kapatıp açtım sorun giderici ekran kartını devre dışı bırakmış. Tekrar kuruyorum. Ne yazık ki aynı durum tekrar yaşanıyor değişen bir şey olmadı. Son düzenleme: 17 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Windows_bey dedi: BIOS güncelle tekrar olursa. Genişletmek için tıkla... Ekran bu sefer dondu pc kapanmadı. Pcyi kapatıp açtım sorun giderici ekran kartını devre dışı bırakmış. Tekrar kuruyorum. Ne yazık ki aynı durum tekrar yaşanıyor değişen bir şey olmadı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.770 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #8 Sistemini detaylıca belirt. Artı 0 Eksi
KS KS PikHasso Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 31 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: 12th gen intel i5-12400f 2.5ghz Gpu: RTX 3060 Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #9 claus dedi: Sistemini detaylıca belirt. Genişletmek için tıkla... Anakart,ekran kartı,işlemci falan mı? Ve nereden bakılıyor? Bilgisayar konusunda çok bilgim yok ne yazık ki. Artı 0 Eksi
claus dedi: Sistemini detaylıca belirt. Genişletmek için tıkla... Anakart,ekran kartı,işlemci falan mı? Ve nereden bakılıyor? Bilgisayar konusunda çok bilgim yok ne yazık ki.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.770 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #10 AIDA aracı ile hepsine bakabilirsin. Artı 0 Eksi