Sistem sürekli donuyor

Rude Player

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar iki ay önceye kadar normal çalışıyordu bir an dondu ve sonra sürekli dondu. İşlemci fanını çıkarıp taktığım da sorun düzeliyordu. Bir süre sonra termal macunu değiştirdim şimdi çıkartmadan fanı birazcık bastırıyorum PC açılıyor bu sorunun kaynağı nedir?
Belli ki sorun buradan kaynaklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
download.jpg

Sistemini sorma sebebim sistemine uygun OS kullanıp kullanmadığını söylemek, PC ilk alındığındaki gibi hızlı kalmaz zaten.

Bilgisayar iki ay önceye kadar normal çalışıyordu bir an dondu ve sonra sürekli dondu. İşlemci fanını çıkarıp taktığım da sorun düzeliyordu. Bir süre sonra termal macunu değiştirdim şimdi çıkartmadan fanı birazcık bastırıyorum PC açılıyor bu sorunun kaynağı nedir?
Belli ki sorun buradan kaynaklı.

İşlemci gg.

Şuan çalışıyor yalnız oyundayım
Eki Görüntüle 774057

Sistemini sorma sebebim sistemine uygun OS kullanıp kullanmadığını söylemek, PC ilk alındığındaki gibi hızlı kalmaz zaten.
Sistem özelliklerim gözüküyor hakkında kısmında.
İşlemeci pinleri temas etmiyor olabilir ya da kırılmış olabilir.
Büyük ihtimalle.
Maalasef baktim tertemiz
Eki Görüntüle 774057

(ASUS PHOENIX AMD RADEON RX550 4,00 GB)
(AMD Phenom II X4 965 CPU Processor Quad-Core 3.4 GHz)
(8,00 GB RAM) (500 W PSU RAMPAGE)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı