Sistem Tavsiyeleri – Ocak 2021

Hocam dediğiniz SSD bu değil mi? Eğer buysa kronik sorunlu diye hatırlıyorum.
@246941 @Samotne Ciasteczka

Maalesef, bu SSD de DRAM'i olmayan her SSD gibi bir süre sonra HDD oluyor. Asım Bey her ne kadar kabul etmese de bu fiyata kötü bir model. Yine de o kadar mesajı ve çözümü var, bir bildiği elbet vardır diye düşünmek istiyorum.

Toshiba TR200 ile birebir aynı değil. Kronik sorunlu olduğunu gösteren bir veri varsa tabii ki değiştiririz.
Bu fiyatlarda DRAM'li SSD bulmak zor, olsa da 32 MB gibi komik rakamlar. Türkiye'de resmi olarak bulunmayan markaları tercih etmek yerine, muhatap bulunabilecek markalar tercih etmek daha mantıklı.

Kioxia Exceria önermiyorum. Toshiba RC500 ile aynı SSD sadece etiket basmışlar üstüne o kadar. RC500 sorunlu bir model.

Kioxia Exceria önermiyorum. Toshiba RC500 ile aynı SSD sadece etiket basmışlar üstüne o kadar. RC500 sorunlu bir model.
RC500 olmasına imkan yok Zira bahsettiğiniz model NVMe bir SSD.

Bu SSD ile ilgili sağlık sorunu yaşayan vardı.

Önereceğim SSD'ler önceki mesajda önerdim, yine de öneriyim.

Benzerliği de mi görmüyorsunuz? Aynı hızlar?
SATA SSD ile NVMe SSD'nin aynı olduğunu iddia ediyorsunuz. Birinin hızları 500MB/s seviyesinde, birinin 1700MB/s. Benzerlik?

Yazılımların sağlık ölçümü güvenilir değil. Bendeki sonuçlar;

Ayrıca: SSD Sağlığı Nasıl Kontrol Edilir? - Technopat

Ekleme:
Bu yüzden yazılımlara güvenilmemesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…