Sistem Tavsiyeleri – Ocak 2022

Kampanyalı hazır sistem gibi etkinlikler düşünebilirsiniz bence. Çünkü böyle konular kimsenin işine yaramıyor. İlk dediğimi yapmayacaksanız veya düşünmüyorsanız da böyle konuları yapmayın hocam lütfen.
Alayı sponsor olduğu için yapıyorlar ne olacak.
 
3 kuruş fazla para vererek 2.2 ve 2.6 mmH2O yerine 4.2 mmH2O fanlar, tam yükte sessiz pompa ve kendini kanıtlamış Corsair müşteri memnuniyetini tercih ederim.
LF360 gibi sessizlikte çığır açan bir model varken H150i mi sessiz pompalı oluyor hocam?
Fanının H2O'su yüksek diye tercih nedeni mi olmalı? Performansı daha düşük olduğu ortada, daha sesli olduğu ortada. Sırf marka diye Corsair mı seçelim? Yanına koyduğumuz James Donkey falan da değil, Arctic.
 
3 kuruş fazla para vererek 2.2 ve 2.6 mmH2O yerine 4.2 mmH2O fanlar.
Bunları elde etmek için 70 dBA mı? Kalsın hocam.

Düşük devirde Magnetic Levitation fanlar da ayrıca düşük devirde ses çıkarıyor. Sizde de H115i Elite Capellix var, bunu gözlemleyebilirsiniz. Arkadaşımda 7 adet aynı fandan mevcut ve 7'sinde de aynı şey var. Sizin arkadaşınızın elindeki ürün kusurlu demeyin diye 7 fanın da bu durumda olduğunu söylemek istedim özellikle.

1642620548958.png
 
980'e kaliteli diyecek bir Technopat üyesi tanımıyorum.
Kalite ile performansı birbirine karıştırmayın.
Corsair iCUE ekosistem olmayan bir sistemde diğer ARGB donanımlarla Sync olmayan bir teknolojiyi aynı sistemde barındırmak da saçmalık.
ASUS anakart tercih ederek bu sorunu aşabilirsiniz. Aşamadıysanız çevirici alarak tüm anakartlarda kullanabilirsiniz.
Ek olarak 2400 devire kadar hızı olan fanları bulunuyor Elite Capellix serisinde.
Hayır. 1200-1400 devir civarı modele göre değişiyor. Ayrıca fanların basınç değerleri de rakipsiz.
970 Evo Plus, CS3030, P5 giriş seviyesi model mi?
Bu modellere giriş seviyesi dediğimi hatırlamıyorum. WD Green ile aynı fiyata ne zaman geldiler?
P600S bunun iki gömlek üstü bir model mesela, aynı şekilde Lian Li O11D gibi bir model de var, örnekler böylece uzar.
Dahili 750W PSU avantajı var. Yadsınacak bir PSU da değil. P600S kaliteli, iyi bir kasa. Lian Li için bir şey diyemeyeceğim ama gözlemlediğim yorumlar iyi değildi. Bu yüzden onun hakkında yorum yapmayacağım.
LF360 gibi sessizlikte çığır açan bir model varken H150i mi sessiz pompalı oluyor hocam?
Elite Capellix'i ne zamandır kullanıyorsunuz?
Bunları elde etmek için 70 dBA mı? Kalsın hocam.
Fanları %100'de tutmanıza gerek yok. Düşük devirde de bulundukları basınç değerleri rakiplerine göre daha iyi. Ayrıca sorun yaşamanız durumunda karşınızda kimler var ona bakmalısınız. Benim Corsair'de böyle bir düşünceye girmeme gerek yok.
 
Kalite ile performansı birbirine karıştırmayın.
SSD kaliteli de değil performanslıda değil, iyi değil alınmaz.
Daha ucuz daha kalitelisi var.
Size göre kaliteli ve kalitesiz karşılaştırılmamalı ama kaliteli corsair ile "kalitesiz" diğer soğutucları karşılaştırıyorsunuz
 
Elite Capellix'i ne zamandır kullanıyorsunuz?
Sesli olduğunu ve özellikle Noise Normalized testlerde asla LF360'a kafa tutamayacağını bilmek için kullanmama gerek yok. İçinde gelen fanlardan bende var, tüm kasamdan daha sesli olduğuna iddiaya girebilirim.
Ayrıca sorun yaşamanız durumunda karşınızda kimler var ona bakmalısınız. Benim Corsair'de böyle bir düşünceye girmeme gerek yok.
Sızdırma durumunda diğer parçaların maliyetine kadar her şeyinizi karşılayan Arctic ve Silverstone'da da böyle bir düşünceye girmenize gerek olmadığından emin olabilirsiniz.
Ayrıca fanların basınç değerleri de rakipsiz.
35 desibel motor sesi çıkartırken rakipsiz olsa ne yazar hocam? Elimde 100+ CFM, 4.5 mm H2O olan LEPA fanlar var, deli gibi rakipsiz değerlerde. Ama Honda Civic'ten daha beter sesi var.
 
Düşük devirde Magnetic Levitation fanlar da ayrıca düşük devirde ses çıkarıyor. Sizde de H115i Elite Capellix var, bunu gözlemleyebilirsiniz.
10 dB fark var listeye göre. E Corsair fanları biraz kıstığınızda bunu halledip yine çok daha performanslı bir fana sahip oluyorsunuz? :)
Alayı sponsor olduğu için yapıyorlar ne olacak.
:)))))
Hocam burada söz konusu 980, Green değil.
İkisi arasında fiyat farkı yoksa tercihim zaten 970 Evo Plus olur. Bunu tartışmıyoruz zaten. Listenin hazırlandığı tarihte 980 modeli 970 Evo Plus'a göre avantajlıydı. Eğer şu an avantaj tersine dönüştüyse düzeltelim.
İçinde gelen fanlardan bende var, tüm kasamdan daha sesli olduğuna iddiaya girebilirim.
Elite Capellix ile gelen fanlar tekli, çiftli veya üçlü satılan setlerdeki modellerinden farklı. Ses konusunda bir iddiam yok. Ki hızı kısmanız durumunda zaten bunu aşıyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı