R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Dün aşağıda bulabileceğiniz linkteki adımlarla bilgisayarımı rahatlatmayı denedim ama bir sorunla karşılaştım. Sistem tepsim dağıldı: Ne yapmalıyım? Link: Rehber: Windows 10 Optimizasyonu Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Merhaba. Dün aşağıda bulabileceğiniz linkteki adımlarla bilgisayarımı rahatlatmayı denedim ama bir sorunla karşılaştım. Sistem tepsim dağıldı: Ne yapmalıyım? Link: Rehber: Windows 10 Optimizasyonu
Çözüm Bora Dere 15 Mayıs 2021 Kod:Panoya kopyala Görev çubuğuna sağ tıklayın > Görev çubuğu ayarları > Görev çubuğunda görünecek ikonları seç > Bildirim alanında tüm ikonları göster Üstteki ayarı kapatın. Karşılığı tam olarak o olmayabilir, İngilizce kullandığım için çevirerek yazdım.
Kod:Panoya kopyala Görev çubuğuna sağ tıklayın > Görev çubuğu ayarları > Görev çubuğunda görünecek ikonları seç > Bildirim alanında tüm ikonları göster Üstteki ayarı kapatın. Karşılığı tam olarak o olmayabilir, İngilizce kullandığım için çevirerek yazdım.
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 15 Mayıs 2021 #2 Görev çubuğu ayarından düzeltebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #3 238950 dedi: Görev çubuğu ayarından düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi ayar acaba? Bulamadım da. Artı 0 Eksi
238950 dedi: Görev çubuğu ayarından düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi ayar acaba? Bulamadım da.
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 15 Mayıs 2021 #4 recepEmirhan dedi: Hangi ayar acaba? Bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Hocam anlatmak isterdim ama Windows'um etkin olmadığı için giremiyorum o ayarlara Artı 0 Eksi
recepEmirhan dedi: Hangi ayar acaba? Bulamadım da. Genişletmek için tıkla... Hocam anlatmak isterdim ama Windows'um etkin olmadığı için giremiyorum o ayarlara
comradeserpentor Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 111 15 Mayıs 2021 #5 Biraz yorucu olabilir ama en basit yolu hepsine tek tek sağ tıklayıp görev çubuğundan kaldır demek. Artı 0 Eksi
KS KS R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #6 comradeserpentor dedi: Biraz yorucu olabilir ama en basit yolu hepsine tek tek sağ tıklayıp görev çubuğundan kaldır demek. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek çıkmıyor. Artı 0 Eksi
comradeserpentor dedi: Biraz yorucu olabilir ama en basit yolu hepsine tek tek sağ tıklayıp görev çubuğundan kaldır demek. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek çıkmıyor.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.826 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 15 Mayıs 2021 #7 Kod:Panoya kopyala Görev çubuğuna sağ tıklayın > Görev çubuğu ayarları > Görev çubuğunda görünecek ikonları seç > Bildirim alanında tüm ikonları göster Üstteki ayarı kapatın. Karşılığı tam olarak o olmayabilir, İngilizce kullandığım için çevirerek yazdım. Artı 1 Eksi Çözüm
Kod:Panoya kopyala Görev çubuğuna sağ tıklayın > Görev çubuğu ayarları > Görev çubuğunda görünecek ikonları seç > Bildirim alanında tüm ikonları göster Üstteki ayarı kapatın. Karşılığı tam olarak o olmayabilir, İngilizce kullandığım için çevirerek yazdım.
KS KS R recepEmirhan Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 493 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #8 Bora Dere dedi: Kod:Panoya kopyala Görev çubuğuna sağ tıklayın > Görev çubuğu ayarları > Görev çubuğunda görünecek ikonları seç > Bildirim alanında tüm ikonları göster Üstteki ayarı kapatın. Karşılığı tam olarak o olmayabilir, İngilizce kullandığım için çevirerek yazdım. Eki Görüntüle 1024944 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Kod:Panoya kopyala Görev çubuğuna sağ tıklayın > Görev çubuğu ayarları > Görev çubuğunda görünecek ikonları seç > Bildirim alanında tüm ikonları göster Üstteki ayarı kapatın. Karşılığı tam olarak o olmayabilir, İngilizce kullandığım için çevirerek yazdım. Eki Görüntüle 1024944 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.