yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 880 Çözümler 3 27 Mart 2024 #1 Dizüstü bilgisayardan HDMI ile TV'ye bağlayabiliyorum ancak kasadaki masaüstüne bağladığımda çalışmıyor, ne yapabilirim?
Dizüstü bilgisayardan HDMI ile TV'ye bağlayabiliyorum ancak kasadaki masaüstüne bağladığımda çalışmıyor, ne yapabilirim?
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.871 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #2 yigit3585 dedi: Dizüstü bilgisayardan HDMI ile TV'ye bağlayabiliyorum ancak kasadaki masaüstüne bağladığımda çalışmıyor, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows+P tuşuna basıp yinele veya ikinci ekran dener misin
yigit3585 dedi: Dizüstü bilgisayardan HDMI ile TV'ye bağlayabiliyorum ancak kasadaki masaüstüne bağladığımda çalışmıyor, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows+P tuşuna basıp yinele veya ikinci ekran dener misin
yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 880 Çözümler 3 27 Mart 2024 #3 muratscd dedi: Windows+P tuşuna basıp yinele veya ikinci ekran dener misin Genişletmek için tıkla... Olmadi hocam
muratscd dedi: Windows+P tuşuna basıp yinele veya ikinci ekran dener misin Genişletmek için tıkla... Olmadi hocam