Sistem Uzmanlığında Gelişme

427

Hectopat
Daha fazla  
Hekese merhabalar, ben bir firmada it helpdesk tarafından çalışıyorum. Kendimi sistem uzmanlığı konusunda geliştirmek istiyorum ama açıkçası kursların ücretleri benim maaşımı aşıyor diyebilirim. Youtube üzerinden bu eğitimi verenler var ama kimden yada nereden başlamalıyım bilemiyorum. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

Bu siteleri incelemeni öneririm. Sürekli güncel makele ve eğitim videoları paylaşılıyor. Bunları izleyip uygulamanı öneririm. Çalıştığın şirkette sistemcilerden yetki iste. Hesap açma ve kapatma gibi işlemler ile başlarsın. Kendine bir test ortamı oluştur. Policy oluştur. Sanal makineler ile kendine bir test ortamı yapabilirsin. Bu makineler üzerinde deneme yap. Hepsinin video ve makalesi vardır. Bunları denemeye çalış. Takıldığın zaman konu açar isen bilgili kişiler sana yardımcı olur. Yedekleme işlemlerini yapmaya çalış. İşin temelinden başlaman çok güzel. Senin gibi başlayıp çok iyi yerlere gelenler var. Boş vakitlerinde sistem ekibinin yaptığı işleri takip et. Başarılar dilerim. Eğitim merkezleri bazen taksit veya kampanya yapıyor. Bunları takip etmeni öneririm.
Anasayfa - Smartpro Bilgisayar Akademisi
Mshowto Bilişim Topluluğu - Makaleler ve Teknoloji ile İlgili Herşey
ÇözümPark - Çözümsüz Sorununuz Kalmasın - IT Pro, Active Directory, SharePoint, Azure, Office 365, VMware, Microsoft, Exchange, Windows, Lync, System Center, SQL, Yazılım, ERP, Dynamics AX, Dynamics CRM, Cisco, Linux
Çözümpark TV - Bilgi Teknolojileri Videoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…