K KolonyalıMendil Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13 27 Ağustos 2021 #1 Merhaba ben benimle aynı sisteme sahip adamların videolarını izliyorum ama adamlar benden kat kat daha fazla FPS alıyor. Bu neden oluyor?
Merhaba ben benimle aynı sisteme sahip adamların videolarını izliyorum ama adamlar benden kat kat daha fazla FPS alıyor. Bu neden oluyor?
C Cuvas Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 400 Çözümler 3 27 Ağustos 2021 #2 KolonyalıMendil dedi: Merhaba ben benimle aynı sisteme sahip adamların videolarını izliyorum ama adamlar benden kat kat daha fazla FPS alıyor. Bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri nedir?
KolonyalıMendil dedi: Merhaba ben benimle aynı sisteme sahip adamların videolarını izliyorum ama adamlar benden kat kat daha fazla FPS alıyor. Bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri nedir?
Darkwing Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 270 27 Ağustos 2021 #3 KolonyalıMendil dedi: Merhaba ben benimle aynı sisteme sahip adamların videolarını izliyorum ama adamlar benden kat kat daha fazla FPS alıyor. Bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Çoğu videolarda FPS arttırıcı uygulamalar kullanılıyor bu yüzden aynı değerler olmayabiliyor.
KolonyalıMendil dedi: Merhaba ben benimle aynı sisteme sahip adamların videolarını izliyorum ama adamlar benden kat kat daha fazla FPS alıyor. Bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Çoğu videolarda FPS arttırıcı uygulamalar kullanılıyor bu yüzden aynı değerler olmayabiliyor.
4 412473 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 27 Ağustos 2021 #4 KolonyalıMendil dedi: Merhaba ben benimle aynı sisteme sahip adamların videolarını izliyorum ama adamlar benden kat kat daha fazla FPS alıyor. Bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel mi? Sistemler birebir aynı mı?
KolonyalıMendil dedi: Merhaba ben benimle aynı sisteme sahip adamların videolarını izliyorum ama adamlar benden kat kat daha fazla FPS alıyor. Bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel mi? Sistemler birebir aynı mı?