xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 16 Mayıs 2021 #11 QuickTimeEvent_Lover dedi: Bende de eski bilgisayarda öyle bildirim çıkıyordu sonra her bilgisayarı açtığımda reklam çıkmaya başladı AdwCleaner'la taradım düzeldi. Genişletmek için tıkla... O linke tıkladıysan o zaman ne yapacaksın virüs değil bildirime izin vermiş arkadaş. Yanlış bilgi veriyorsun burada.
QuickTimeEvent_Lover dedi: Bende de eski bilgisayarda öyle bildirim çıkıyordu sonra her bilgisayarı açtığımda reklam çıkmaya başladı AdwCleaner'la taradım düzeldi. Genişletmek için tıkla... O linke tıkladıysan o zaman ne yapacaksın virüs değil bildirime izin vermiş arkadaş. Yanlış bilgi veriyorsun burada.
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #12 Sakın linke tıklamayın alttaki sayfa adından belli olur zaten Malwarebytes ile taratın.
QuickTimeEvent_Lover Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #13 xDarkLyne dedi: O linke tıkladıysan o zaman ne yapacaksın virüs değil bildirime izin vermiş arkadaş. Yanlış bilgi veriyorsun burada. Genişletmek için tıkla... Ben o yüzden diyorum dokunma diye adware bulaşma ihtimalide var ben tam gönlü rahatlasın diye dedim AdwCleaner ile tara diye.
xDarkLyne dedi: O linke tıkladıysan o zaman ne yapacaksın virüs değil bildirime izin vermiş arkadaş. Yanlış bilgi veriyorsun burada. Genişletmek için tıkla... Ben o yüzden diyorum dokunma diye adware bulaşma ihtimalide var ben tam gönlü rahatlasın diye dedim AdwCleaner ile tara diye.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #14 Chrome bildirim ayarlarına git ve siteyi sil bu kadar.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 16 Mayıs 2021 #15 QuickTimeEvent_Lover dedi: Ben o yüzden diyorum dokunma diye adware bulaşma ihtimalide var ben tam gönlü rahatlasın diye dedim AdwCleaner ile tara diye. Genişletmek için tıkla... Aşağıdakini okur musun arkadaşım? Cakif dedi: Chrome bildirim ayarlarına git ve siteyi sil bu kadar. Genişletmek için tıkla...
QuickTimeEvent_Lover dedi: Ben o yüzden diyorum dokunma diye adware bulaşma ihtimalide var ben tam gönlü rahatlasın diye dedim AdwCleaner ile tara diye. Genişletmek için tıkla... Aşağıdakini okur musun arkadaşım? Cakif dedi: Chrome bildirim ayarlarına git ve siteyi sil bu kadar. Genişletmek için tıkla...
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 16 Mayıs 2021 #16 xDarkLyne dedi: Nereden çıkardın bu bir bildirim. Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı oldu. Bu bildirimin sebebi, Adware'de olabilir. Adware'ler Chrome'a bulaşabiliyor.
xDarkLyne dedi: Nereden çıkardın bu bir bildirim. Genişletmek için tıkla... Bana da aynısı oldu. Bu bildirimin sebebi, Adware'de olabilir. Adware'ler Chrome'a bulaşabiliyor.
QuickTimeEvent_Lover Decapat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #17 xDarkLyne dedi: Aşağıdakini okur musun arkadaşım? Genişletmek için tıkla... Bildirimlere izin verdiğine göre o siteye gitmiştir muhtemelen girdiği site çerezlerede karışmıştır.
xDarkLyne dedi: Aşağıdakini okur musun arkadaşım? Genişletmek için tıkla... Bildirimlere izin verdiğine göre o siteye gitmiştir muhtemelen girdiği site çerezlerede karışmıştır.
Q Quinttet Kilopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #18 Teşekkür ederim herkese. Tıklamamıştım bildirime, bildirim ayarlarından da sildim siteyi. Tarama yapmam gerekiyor mu?
Teşekkür ederim herkese. Tıklamamıştım bildirime, bildirim ayarlarından da sildim siteyi. Tarama yapmam gerekiyor mu?
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #19 Quinttet dedi: Teşekkür ederim herkese. Tıklamamıştım bildirime, bildirime ayarlarından da sildim siteyi. Tarama yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yapsanız daha sağlıklı olur.
Quinttet dedi: Teşekkür ederim herkese. Tıklamamıştım bildirime, bildirime ayarlarından da sildim siteyi. Tarama yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yapsanız daha sağlıklı olur.
Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.436 Makaleler 1 Çözümler 22 16 Mayıs 2021 #20 Virüs falan yok bilmiyorsanız yanlış bilgi vermeyin, Chrome'a gir ayarlardan bildirim izni verdiğin siteleri kontrol et ve izini kaldır.
Virüs falan yok bilmiyorsanız yanlış bilgi vermeyin, Chrome'a gir ayarlardan bildirim izni verdiğin siteleri kontrol et ve izini kaldır.