janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 18 Ekim 2024 #1 Videoları izledim. Rufus ile ISO dosyasını flash belleğe attim. BIOS'tan başlangıcı USB flash bellek yaptım. Kaydettim açarken yükleme yapmadan eski Windows'la açılıyor.
Videoları izledim. Rufus ile ISO dosyasını flash belleğe attim. BIOS'tan başlangıcı USB flash bellek yaptım. Kaydettim açarken yükleme yapmadan eski Windows'la açılıyor.
Çözüm Atakan K 18 Ekim 2024 janggeum dedi: Videoları izledim. Rufus ile ISO dosyasını flash belleğe attim. BIOS'tan başlangıcı USB flash bellek yaptım. Kaydettim açarken yükleme yapmadan eski Windows'la açılıyor. Eki Görüntüle 2332293 Genişletmek için tıkla... Sistem flashı görüyor mu? Fat32 dene. Boot menüden flashı seç.
janggeum dedi: Videoları izledim. Rufus ile ISO dosyasını flash belleğe attim. BIOS'tan başlangıcı USB flash bellek yaptım. Kaydettim açarken yükleme yapmadan eski Windows'la açılıyor. Eki Görüntüle 2332293 Genişletmek için tıkla... Sistem flashı görüyor mu? Fat32 dene. Boot menüden flashı seç.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.062 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #2 janggeum dedi: Videoları izledim. Rufus ile ISO dosyasını flash belleğe attim. BIOS'tan başlangıcı USB flash bellek yaptım. Kaydettim açarken yükleme yapmadan eski Windows'la açılıyor. Eki Görüntüle 2332293 Genişletmek için tıkla... Sistem flashı görüyor mu? Fat32 dene. Boot menüden flashı seç. Artı 1 Eksi Çözüm
janggeum dedi: Videoları izledim. Rufus ile ISO dosyasını flash belleğe attim. BIOS'tan başlangıcı USB flash bellek yaptım. Kaydettim açarken yükleme yapmadan eski Windows'la açılıyor. Eki Görüntüle 2332293 Genişletmek için tıkla... Sistem flashı görüyor mu? Fat32 dene. Boot menüden flashı seç.
KS KS janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 18 Ekim 2024 #3 Atakan K dedi: Sistem flashı görüyor mu? FAT32 dene. Boot menüden flashı seç. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu. Benim eski Windows'um silinir mi, bir de ben yeni Windows'u SSD kurmak istiyorum da. Artı 0 Eksi
Atakan K dedi: Sistem flashı görüyor mu? FAT32 dene. Boot menüden flashı seç. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu. Benim eski Windows'um silinir mi, bir de ben yeni Windows'u SSD kurmak istiyorum da.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.062 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #4 janggeum dedi: Teşekkür ederim oldu. Benim eski Windows'um silinir mi, bir de ben yeni Windows'u SSD kurmak istiyorum da. Eki Görüntüle 2332321 Genişletmek için tıkla... Hocam disk seçme ekranından silinmesini istemediğiniz diski silmez de başka diske kurarsanız silinme olmaz. Tereddüt duyarsanız diski kuruluma başlamadan sistemdeki elektriği kesip çıkarabilirsiniz. Artı 0 Eksi
janggeum dedi: Teşekkür ederim oldu. Benim eski Windows'um silinir mi, bir de ben yeni Windows'u SSD kurmak istiyorum da. Eki Görüntüle 2332321 Genişletmek için tıkla... Hocam disk seçme ekranından silinmesini istemediğiniz diski silmez de başka diske kurarsanız silinme olmaz. Tereddüt duyarsanız diski kuruluma başlamadan sistemdeki elektriği kesip çıkarabilirsiniz.