Sistem Windows 7 nasıl yapılır?

Emre Yalçın 52

Hectopat
Öncelikle selamun aleyküm ben PC'yi Win 7 yapmak istiyorum PC Win 7'yi daha iyi kaldırdığı için şu an Win 10 kurulu onda herhangi bir driver yüklemedim internet ses vs. sadece ekran kartı driverını yükledim Win 7 kurunca da aynı Win 10 gibi ses internet driverlarını kurar mı? Herkese iyi günler. Birde Win 7 ISO dosyasını en güvenli nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar. Kesinlikle win10 da kalmalısınız. Win7 geçişinizde bir çok driver problemleri yaşayabilirsiniz win10 kesinlikle daha stabil ve driver uyumluluğu daha yüksek bir işletim sistemi.

Bu hatadan başlamadan önce dönmeniz dileği ile.
Selamlar. Kesinlikle win10 da kalmalısınız. Win7 geçişinizde bir çok driver problemleri yaşayabilirsiniz win10 kesinlikle daha stabil ve driver uyumluluğu daha yüksek bir işletim sistemi.

Bu hatadan başlamadan önce dönmeniz dileği ile.

Çözüm
Yeni bir bilgisayarda eski bir işletim sistemi çalıştırmak zor bir iş. Örneğin AMD b350 tabanlı ana kartım işletim sistemi kurulum sırasında usb sürücüleri yüklenmediği için ps2 fare klavye arama derdine düşmüştüm. Bunun yanında ürün sayfasında windows 7 sürücüleri varsa indirip deneyebilirsin. Çok gerekli bi durum yoksa eski işletim sistemi yüklemenin mantığı yok. Win 7 isosunu microsoftun sitesinden çekebilirsin. Windows Iso Downloader adlı programla microsoftun sitesinden indirebilirsin. Ayrıca ses ve görüntü sürücüleri kendin kuracaksın..

peki driver işlemleri nasıl olcak?
ağ driverı da benmi yüklicem yoksa yüklemeye gerek yokmu
Windows İso Downloader ofis ve 7 indirmiyor, sadece ağustos 2018 sürümü var. O da güncelllemesiz 7 gibi stabil mi bilmiyorum.
Nasıl yani?
Teşekkürler yinede

Temiz kurulum yapacaksınız. Windows 7 güncellemelerinin çoğu olmayan (bende ilk kurulumda 230 civarı yaptı) temiz iso olarak gördüğüm Lisans.website sitesinde var. Driver'ları çok fazlaysa ve model-marka olarak bilmiyorsam "Driver Identifier" adlı programdan kuruyorum. Ethernet sürücüsü ilk başta kurulu gelir, güncelleştirmesi sana kalır.

Bende Windows 10 dan Windows 7 ye döndüm çok rahatım gereksiz uygulamalar yok ne istersen o var kuracağın uygulamardan önemli olan chipset işlemci driver ekran kartı driver geri kanalını Windows update hallediyor lan bağlantın varsa takılı kalsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…