Gazoz0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Sistem yapılandırmasında işlemci sayım 1'idi bense 4 yaptım şu anda laptop kullanıyorum herhangi bir sorun teşkil eder mi? Sistem bilgileri; Ekran kartı Intel iris X grapcish. 16 GB RAM. 11.nesil Intel Core i5-1135G7 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023
Sistem yapılandırmasında işlemci sayım 1'idi bense 4 yaptım şu anda laptop kullanıyorum herhangi bir sorun teşkil eder mi? Sistem bilgileri; Ekran kartı Intel iris X grapcish. 16 GB RAM. 11.nesil Intel Core i5-1135G7
Çözüm Spade427 29 Ocak 2023 Varsayılan ayarlarda iken tüm çekirdekler zaten gerektiğinde kullanımda. Değişen bir şey yok.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Varsayılan ayarlarda iken tüm çekirdekler zaten gerektiğinde kullanımda. Değişen bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 29 Ocak 2023 #3 Gazoz0 dedi: Sistem yapılandırmasında işlemci sayım 1'idi bense 4 yaptım şu anda laptop kullanıyorum herhangi bir sorun teşkil eder mi? Sistem bilgileri; Ekran kartı Intel iris X grapcish. 16 GB RAM. 11.nesil Intel Core i5-1135G7 Genişletmek için tıkla... Dostum Windows kullanacağı programa göre otomatik olarak ayarlıyor zaten. Bırak Windows ayarlasın bende 16 yapmıştım ama hiçbir şey değişmemişti. Artı 0 Eksi
Gazoz0 dedi: Sistem yapılandırmasında işlemci sayım 1'idi bense 4 yaptım şu anda laptop kullanıyorum herhangi bir sorun teşkil eder mi? Sistem bilgileri; Ekran kartı Intel iris X grapcish. 16 GB RAM. 11.nesil Intel Core i5-1135G7 Genişletmek için tıkla... Dostum Windows kullanacağı programa göre otomatik olarak ayarlıyor zaten. Bırak Windows ayarlasın bende 16 yapmıştım ama hiçbir şey değişmemişti.
KS KS Gazoz0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 Zafer oğuz dedi: Dostum Windows kullanacağı programa göre otomatik olarak ayarlıyor zaten. Bırak Windows ayarlasın bende 16 yapmıştım ama hiçbir şey değişmemişti. Genişletmek için tıkla... Zafer oğuz dedi: Dostum Windows kullanacağı programa göre otomatik olarak ayarlıyor zaten. Bırak Windows ayarlasın bende 16 yapmıştım ama hiçbir şey değişmemişti. Genişletmek için tıkla... teşekkürler OTOTO dedi: Varsayılan ayarlarda iken tüm çekirdekler zaten gerektiğinde kullanımda. Değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
Zafer oğuz dedi: Dostum Windows kullanacağı programa göre otomatik olarak ayarlıyor zaten. Bırak Windows ayarlasın bende 16 yapmıştım ama hiçbir şey değişmemişti. Genişletmek için tıkla... Zafer oğuz dedi: Dostum Windows kullanacağı programa göre otomatik olarak ayarlıyor zaten. Bırak Windows ayarlasın bende 16 yapmıştım ama hiçbir şey değişmemişti. Genişletmek için tıkla... teşekkürler OTOTO dedi: Varsayılan ayarlarda iken tüm çekirdekler zaten gerektiğinde kullanımda. Değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... teşekkürler