Sistem ne?Sistemim yüksek olmasına rağmen düşük FPS alıyorum.
düzenleme yaptım hocam yazdım yukarıya sanırım oyunumda bir sorun var çünkü herkes o fpsi alırken benim 300 almam saçma geliyorSistem ne?
Hangi oyunda ne kadar alıyorsun.düzenleme yaptım hocam yazdım yukarıya sanırım oyunumda bir sorun var çünkü herkes o fpsi alırken benim 300 almam saçma geliyor
cs 1.6 300 fps alıyorum hocamHangi oyunda ne kadar alıyorsun.
Gayet ama gayet normal.cs 1.6 300 fps alıyorum hocam
evet normal fps yüksek ama oyunda ne kadar çok fps alırsan o kadar hızlı bunny yapıyorsun ayriyetten belirttiğim gibi aynı donanıma sahip adamlar 1 veya 2k fps alıyor buna anlam veremiyorumGayet ama gayet normal.
Kanka yazmak için mi yazdın acaba. Biraz boş geldi sanki bana konu.evet normal fps yüksek ama oyunda ne kadar çok fps alırsan o kadar hızlı bunny yapıyorsun ayriyetten belirttiğim gibi aynı donanıma sahip adamlar 1 veya 2k fps alıyor buna anlam veremiyorum
Kanka ekran kartlarının watt değeri farklı olabilir + PSU'nda düşük olabilir.evet normal fps yüksek ama oyunda ne kadar çok fps alırsan o kadar hızlı bunny yapıyorsun ayriyetten belirttiğim gibi aynı donanıma sahip adamlar 1 veya 2k fps alıyor buna anlam veremiyorum
böyle bir sorun olmasa niye yazayım farklı bir değer alıyorsam demekki sorun var ayriyeten sitede birden fazla konu var bunun hakkındaKanka yazmak için mi yazdın acaba. Biraz boş geldi sanki bana konu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.