Sistemde 2 tane ekran kartı sürücüsü gözüküyor

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Ben bilgisayarı sıfırladım. Ekran ilk başta basıktı. 1024x768 gibiydi, sonra Windows kendi kendine güncelleme yaparken ekran kartını da güncelledi. Ekran normal oldu. Sonra ben ekran kartının sürücüsünü indirdim. Ardından Windows bildirim gönderdi, güncelleme var diye, güncellemeyi yaptım ama bu sefer 2 tane NVIDIA gözüküyor. İlk başta kendi kendine güncelleme yapıp ekranı normale çevirmesi gibi bu sefer bana sorarak ekran kartının sürücüsünü 2 defa indirmiş olabilir mi?

2 tane sürücü olduğunda kararsızlıklar olabilir dolayısıyla mavi ekran, FPS dropları gibi türlü sorunlar yaşayabilirsin.
Hocam sildim. Windows'un indirdiğinin logosu gitti ama hâlâ gözüküyordu. Bir daha sildim. Gitmedi. Bende sadece gözüken şeyi sildim. Şu an indiriyorum sürücüyü.

Hocam sildim. Windows'un indirdiğinin logosu gitti ama hâlâ gözüküyordu. Bir daha sildim. Gitmedi. Bende sadece gözüken şeyi sildim. Şu an indiriyorum sürücüyü.
Yükledim ve yine 2 tane oldu.

Son düzenleme:

Yükledim ve yine 2 tane oldu.
Kullanarak mı silme işlemini yaptın?

Geri
Yukarı