Sistemde bir anda ekran beyaz oluyor

hknst

Hectopat
PC'de takılırken genellikle Chrome'da sekmeler arasında geçiş yaparken böyle bir beyaz ekran çıkıp gidiyor. Son zamanlarda olmaya başladıönceden böyle bir şey yoktu Chrome'dan mı donanımdan mı anlamadım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'in bilinen sorunlarından bir maalesef. Bende de oluyor. Üstelik Microsoft'ta bilinen sorunlar arasında bu sorun görünmüyor. Yani güncelleştirme ile düzelecek bir şey de değil.
Çözüm; Windows 10.

Windows 11'in bilinen sorunlarından bir maalesef. Bende de oluyor. Üstelik Microsoft'ta bilinen sorunlar arasında bu sorun görünmüyor. Yani güncelleştirme ile düzelecek bir şey de değil.
Çözüm; Windows 10.

Hocam sizi aktifken yakalayayım dedim :D sorun şu tarz bir şey mi bende de son güncellemelerden sonra meydana geldi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 11
Ekran kartım 7700XT.

Öyle değil hocam slayt geçişleri sırasında oluyor. Masaüstünde de oluyor. Fakat o sorun giderildi sanırım. Mesela herhangi bir pencere açtınız diyelim, pencerenin üst kısmı beyaz şerit oluyor. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı