Çözüldü Sistemde bir şey dinlerken sesler anlık olarak takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İEldeer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yeni sistem topladım 3 ay falan oldu bir şeyler dinlerken ya da izlerken 1 saniyeden az takılma oluyor seste ve görüntüde bu problemle karşılaşan var mı?

Çözüm
Merhaba yeni sistem topladım 3 ay falan oldu bir şeyler dinlerken ya da izlerken 1 saniyeden az takılma oluyor seste ve görüntüde bu problemle karşılaşan var mı?

Tarayıcı kaynaklı olabilir. Tarayıcı > Sistem ve Performans ayarlarından Donanım hızlandırma gibi bazı ayarları kapatarak tekrar deneyin.

1705949019153.png

Tarayıcı kaynaklı olabilir. Tarayıcı > Sistem ve Performans ayarlarından Donanım hızlandırma gibi bazı ayarları kapatarak tekrar deneyin.

1705949019153.png

Çözüm

Eki Görüntüle 2093301
Hocam teşekkür ederim galiba ondanmış şuan onu kapattığımdan beri ses takılması falan olmadı anlık bilgisayar yeni olunca sinir bozmaya başlamıştı çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı