E enes34ws Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, bilgisayarın çözünürlüğünü değiştirdikten sonra input Signal hatası aldım ve sonra bilgisayarı kapattım, şu an bilgisayarı açtığımda hala input Signal alakası ile karşılaşıyorum, nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarın çözünürlüğünü değiştirdikten sonra input Signal hatası aldım ve sonra bilgisayarı kapattım, şu an bilgisayarı açtığımda hala input Signal alakası ile karşılaşıyorum, nasıl düzeltebilirim?
VortexByte Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 104 Çözümler 2 29 Kasım 2024 #2 Açılış ekranını görebiliyor musun? Artı 0 Eksi
McManxxx Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 abi ekranın arkasına kedi kuyruğu bağla. bidaha hata olmaz. şaka şaka. kabloyu iyice bastır . hata gider. Artı 0 Eksi
abi ekranın arkasına kedi kuyruğu bağla. bidaha hata olmaz. şaka şaka. kabloyu iyice bastır . hata gider.
KS KS E enes34ws Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #4 Kablo ile alakası yok ben çözünürlüğü 2 k yaptığım için oldu sabah ekran kartı alacağım herhalde düzelir hata VortexByte dedi: Açılış ekranını görebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet Windows logo geliyor Son düzenleme: 29 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Kablo ile alakası yok ben çözünürlüğü 2 k yaptığım için oldu sabah ekran kartı alacağım herhalde düzelir hata VortexByte dedi: Açılış ekranını görebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet Windows logo geliyor
VortexByte Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 104 Çözümler 2 29 Kasım 2024 #5 Bilgisayarı açarken F8'e bas sorun gider>gelişmiş seçenekler>başlangıç ayarı> yeniden başlat yap. Oradan seçenek çıkarsa güvenli modu seç klavyeden. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı açarken F8'e bas sorun gider>gelişmiş seçenekler>başlangıç ayarı> yeniden başlat yap. Oradan seçenek çıkarsa güvenli modu seç klavyeden.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #6 BIOS güncellemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi