Minidump dosyalarını buraya atıyorum. Minidump dosyalarından nasıl bir veri elde edileceğini bilmiyorum. Öncelikle Windows 11 kullanıyorum. Şöyle açıklayayım: Wi-Fi adaptör ile Wi-Fi'dan internete bağlanıyorum ve de hatayı anlamam internet bağlantısının kesilmesi ile anlıyorum. Görev çubuğunu kullanamıyorum. Yani sağdaki Wi-Fi gibi ayarlarını göremiyorum. Ayarlardan Wi-Fi sekmesine giremiyorum ve de birçok ayar yerine giremiyorum yükleniyor ibaresinde takılı kalıyor. Bununla beraber Chrome veya farklı uygulamalar açılmıyor ve de kapatılmıyor. Chrome'u kullanabiliyorum ama kapatamıyorum. Sistem duruyor. Görev Yöneticisi'ni açtığımda Windows Gezgini gözükmüyor ve de yeniden başlatamıyorum. Görev Yöneticisi'ni açtığım zaman Görev Yöneticisi de kapanmıyor ve de uygulama kendini durdurdu diye hata alıyorum. PC'yi yeniden başlatınca düzeliyor. Fakat PC kapat veya PC yeniden başlat dediğimde de o kapanma ekranında takılı kalıyor. Power tuşuna uzun süre basıp kapatıp tekrar açıyorum. Disk ile alakalı Windows testleri var dediler. RAM ve de disk ile alakalı birkaç test yaptım herhangi bir sorun gözükmedi. 1 ay öncesinde günde bir defa oluyordu şu anda ise haftada bir defa oluyor.
Windows olay görüntüleyicisi üzerinde önemli hatalarda Kernel-Power hatası olduğu yazıyor. Bir tık karmaşık anlattım. Yardımcı olursanız sevinirim.