Sistemde KMSpico olup olmadığını anlama

Makaleler
1
Bilgisayarı ilk aldığımda tanıdık biri KMSpicolu Windows 10 kurmuştu. Sonrasında anakart güncellemesi için Vatan Bilgisayar'a gönderdiğim bilgisayara format atılmıştı. Ardından kendim OEM anahtar alıp Windows 10'u aktifleştirdim.
CMD bölgesinde slmgr /xpr yazdığımda Windows 10 kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor.
Şu an bilgisayarda KMSpico var mı? Bir sürü format da attım, KMSpico kalıntısı kalmış mıdır? Herhangi bir sıkıntı oluşur mu?

asa.JPG

@buzdolabi102
KMSpico nasıl anlaşılır?
Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS yazar ise KMSpico zararlısı size bulaşmışdır. Ayrıca diğer arkadaşlar KMS KMSpico olduğunu ifade etmez diyor. KMS sunucusu size zararlı yazılım atabilir bilginiz olsun.
Konu : Rehber: KMSpico zararlısını kaldırma

@buzdolabi102

KMSpico nasıl anlaşılır?
Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS yazar ise KMSpico zararlısı size bulaşmışdır. Ayrıca diğer arkadaşlar KMS KMSpico olduğunu ifade etmez diyor. KMS sunucusu size zararlı yazılım atabilir bilginiz olsun.
Konu: Rehber: KMSpico zararlısını kaldırma

Ben HWID ile yaptım sanal makine kurup. Sonra sanal makineden mail ile taşıdım. OEM diyordu şimdi bilgisayarıma format atıp, mail ile yeniden taşıdım. Orijinal Windows 10 oldu. KMSpico zararlı bence de, HWID yöntemi ana makineye bir şey kurmadığım için ve üstüne format attığımdan bence ucuz keylerden farkı yok.
(Yine de sorumluluk yapan kişinindir. Sorumluluk alamam bu konuda)

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı