mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.025 Çözümler 15 Yer Midland 15 Ağustos 2024 #1 Merhaba Valorant 9003 hatası alıyorum, BIOS'tan UEFI ve Secure Boot açık ama altında not active yazıyor. Anakartım Gigabyte. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2024
Merhaba Valorant 9003 hatası alıyorum, BIOS'tan UEFI ve Secure Boot açık ama altında not active yazıyor. Anakartım Gigabyte. Yardım eder misiniz?
LoxerQQ Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 501 Çözümler 5 15 Ağustos 2024 #2 Aynısı bende de oldu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videolaru yapın. Kesinlikle çözülecek olursa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın! Ben yapınca çözülmüştü. @mutiant Son düzenleme: 15 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Aynısı bende de oldu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videolaru yapın. Kesinlikle çözülecek olursa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın! Ben yapınca çözülmüştü. @mutiant
KS KS mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.025 Çözümler 15 Yer Midland 15 Ağustos 2024 #3 Sanırım GIGABYTE anakartlarda kronik bir sorun bu. Secure Boot açık olmasına rağmen düzelmedi. Windows 10'a geçtim. Artı 0 Eksi
Sanırım GIGABYTE anakartlarda kronik bir sorun bu. Secure Boot açık olmasına rağmen düzelmedi. Windows 10'a geçtim.
LoxerQQ Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 501 Çözümler 5 15 Ağustos 2024 #4 @mutiant Attığım video kesin çözümdü. Windovs 10 'a geçmeniz gereksiz olmuş. Artı 0 Eksi