Sistemde uzun süre bekledikten sonra ekran gidiyor ve sürücü bozuluyor

Suprremee

Decapat
Daha fazla  
Ben RX 6650 XT ekran kartlı bir sistem aldım. Her şeyini kurdum. Lakin ekran uzun süre açık kalınca monitör kapanır kasa çalışır ya işte öyle oluyor. Sonra kasanın açma kapatma düğmesine basılı tutup kapatıyorum. Sonra tekrar açiyorum. AMD Software'ye girerken sürüm hatası alıyorum. DDU'yle internet kapalı olarak driveri silip yükledim yine oldu. Bir de fişi takıp bilgisayarı her çalıştırdığımda beklenmedik bir arıza diyor ama driver bozuk olmuyor.

Selam. Bu sorun bende de var. Dönüştürücü kullanıyorum ondan olduğunu sanıyorum. Siz nasıl çözdünüz söyleyebilir misiniz?

Ben sanırım güç seçeneklerinden uykuya almayı kapatmıştım. Böyle bir şey yapman lazım adlarını pek hatırlamıyorum.
O da kapalı.

Hocam dönüştürücü ısındığında görüntüyü keser.
Peki bu durum bilgisayara ya da ekran kartına zarar verir mi?

Hocam dönüştürücü ısındığında görüntüyü keser.
Ve bazen driver de gidiyor, görüntü gidince düğmeden kapatıyorum bilgisayarı ve arkadan kabloyu sağ sol yapıp tekrar açıyorum fakat driver gidiyor baştan indiriyorum. Temassızlık yapıyor olabilir mi ekran kartına hasar verecegim diye korkuyorum sistemim yeni.

DDU ile driverını kaldır, WHQL sürümünü kur. Windows Update'i devre dışı bırak, sorun düzelir.
Whql sürümü nasıl indiririm. Bide en iyi sürücü 22.11.2 diyorlar onu indimem mi lazım? Acil olursa sevinirim.

O da kapalı.

Ve bazen driver de gidiyor, görüntü gidince düğmeden kapatıyorum bilgisayarı ve arkadan kabloyu sağ sol yapıp tekrar açıyorum fakat driver gidiyor baştan indiriyorum. Temassızlık yapıyor olabilir mi ekran kartına hasar verecegim diye korkuyorum sistemim yeni.

Whql sürümü nasıl indiririm. Bide en iyi sürücü 22.11.2 diyorlar onu indimem mi lazım? Acil olursa sevinirim.

Son düzenleme:
O da kapalı.

WHQL sürümü nasıl indiririm? Bir de en iyi sürücü 22.11.2 diyorlar onu indimem mi lazım? Acil olursa sevinirim.

Ekran kartını soyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı