Sistemde uzun süre bekledikten sonra ekran gidiyor ve sürücü bozuluyor

Suprremee

Decapat
Daha fazla  
Ben RX 6650 XT ekran kartlı bir sistem aldım. Her şeyini kurdum. Lakin ekran uzun süre açık kalınca monitör kapanır kasa çalışır ya işte öyle oluyor. Sonra kasanın açma kapatma düğmesine basılı tutup kapatıyorum. Sonra tekrar açiyorum. AMD Software'ye girerken sürüm hatası alıyorum. DDU'yle internet kapalı olarak driveri silip yükledim yine oldu. Bir de fişi takıp bilgisayarı her çalıştırdığımda beklenmedik bir arıza diyor ama driver bozuk olmuyor.

Selam. Bu sorun bende de var. Dönüştürücü kullanıyorum ondan olduğunu sanıyorum. Siz nasıl çözdünüz söyleyebilir misiniz?

Şuan o kurulu zaten ve hala kapaniyor ekran
Dönüştürücü olmadan kullanmayı denedin mi? Isınma yapıyor ondan dolayı kapanıyor olabilir, imkanın varsa TV'ye baglayıp dene.
Televizyonda deneme imkanım yok. Bayramdan sonra ekran alacağım inşallah dönüştürücüdendir. Ekran kartima zara gelir mi peki?
Dönüştürücü olmadan kullanmayı denedin mi? Isınma yapıyor ondan dolayı kapanıyor olabilir, imkanın varsa TV'ye baglayıp dene.
televizyonda deneme imkanım yok maalesef. Bayramdan sonra ekran alacağım. İnşallah dönüştürücüdendir çünku kasayı az bişey hareket ettirsem ekran gidiyor. Peki bu durum ekran kartıma zarar verir mi hocam düğmeden kapatıyorum da.

Şuan o kurulu zaten ve hala kapaniyor ekran

Televizyonda deneme imkanım yok. Bayramdan sonra ekran alacağım inşallah dönüştürücüdendir. Ekran kartima zara gelir mi peki?

televizyonda deneme imkanım yok maalesef. Bayramdan sonra ekran alacağım. İnşallah dönüştürücüdendir çünku kasayı az bişey hareket ettirsem ekran gidiyor. Peki bu durum ekran kartıma zarar verir mi hocam düğmeden kapatıyorum da.
Vermez hocam herhangi zarar, tek verecegi zarar kullandıgın kabloyu ısıdan dolayı asındırır.

Vermez hocam herhangi zarar, tek verecegi zarar kullandıgın kabloyu ısıdan dolayı asındırır.
Tamamdır çok saolun bana yardım ettiğiniz için. Çok korkuyordum ekran kartına zarar verecegim için. Birde son bir sorum olacak onun da fotoğrafını atiyorum.

Driveri yüklerken böyle bir hata alıyorum ancak driver kuruluyor. Bu hata neyden olur hocam?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 28
Tamamdır çok sağ olun bana yardım ettiğiniz için. Çok korkuyordum ekran kartına zarar verecegim için. Bir de son bir sorum olacak onun da fotoğrafını atiyorum.

Driveri yüklerken böyle bir hata alıyorum ancak driver kuruluyor. Bu hata neden olur hocam?

Bu sorunun cok sebebi var, spesifik olarak 1 tane yok. Chipset sürücünü, BIOS'unu güncelle. Windows Update ile aynı anda ekran kartını güncelleme.

Bu sorunun cok sebebi var, spesifik olarak 1 tane yok. Chipset sürücünü, BIOS'unu güncelle. Windows Update ile aynı anda ekran kartını güncelleme.
Tamamdır hocam çok saolun. Son kez bir şeyi emin olmak için soruyorum. Ekranım gidince bilgisayari düğmeden kapat aç yapınca driverin gitmesi normal dimi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı