Sistemde virüs bulundu uyarısı

bitkinbirisi

Hectopat
Selamünaleyküm. Bilgisayarı 2 günlüğüne birine verdim, geri aldığımda sürekli virüs bulundu uyarısı veriyordu. Sürekli temizledikten sonra arada bir vermeye devam etti. Şimdi de böyle bir hata ile karşılaşıyorum, gerçek zamanlı koruma vs. kapalı diyor hep. Artı olarak şu kırmızı ile işaretlediğim yerde önceden seçenekler oluyordu, şimdi o da çıkmıyor. Söylediğine göre bir oyun için bir yama yüklemiş, yüklediği klasörde yama açılmazsa tıklayın diye bir şey varmış. Kayıt defteri düzenleyicisi falan, ona tıklamış. Önceden hızlı tarama veya tam tarama falan da yapabiliyordum fakat şimdi taramada yapılamıyor. Şimdi ne yapmam lazım? Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Tehlikeli bir durum mudur bu?

BF39874A-7DD9-4ECC-9DF9-475566C2BB9E.jpeg

Bağlantıdaki aracı indirip sistemi taratın, çıkan zararlıları otomatik temizleyecektir.

Defender'ın gerçek zamanlı koruması elle kapatılmış muhtemelen, benzer durumlarla karşılaşmıştım. Defender'ın en riskli tarafı da korumanın devre dışı kalması durumunda aktifleştirmede sorun yaşatması. Bu sebeple sorun çözüldükten sonra mutlaka korumayı sürekli açık tutun.

Ek olarak indirdiğiniz Hitman.Pro ile haftalık taramalar gerçekleştirmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı