Sistemde yüksek bellek, GPU ve disk kullanımı oluyor

kayra555

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda geçenlerde çok fazla fan sesi çıkardığını ve çok bellek kullandıgını fark ettikten sonra görev yöneticisine yabancı uygulama aradım fakat gözüme "Windows Gezgini ve sytem" dosyalarının fazlaca GPU, bellek ve disk kullandıgını fark ettim. Kaspersky antivirüsün preminium versiyonunu. Malwerebytes'ı denedim simdi AVG'yi deneyeceğim format en son çare olarak bakıyorum ayrıca bilgisayarda her şeyi kapattıgım zaman bellekteki %70 Chrome'dan Windows'un bir servisine biniyor ama asla azalmıyor çtek sorun bellek kullanımı değil arkada bilgisayarın ömrü azalmasına sinir oluyorumç ayrıca bu olaylar başladıgından beri Kaspersky bilgisayara da tarama yapmama ragmen cok fazla bellek, GPU ve disk yiyor. System32'ye bir şey girmiş gibi. Nasıl temizleyebilirim? Mem Reduct da kullandım bu arada.

Bilgisayarımda geçenlerde çok fazla fan sesi çıkardığını ve çok bellek kullandıgını fark ettikten sonra görev yöneticisine yabancı uygulama aradım fakat gözüme "Windows Gezgini ve sytem" dosyalarının fazlaca GPU, bellek ve disk kullandıgını fark ettim. Kaspersky antivirüsün preminium versiyonunu. Malwerebytes'ı denedim simdi AVG'yi deneyeceğim format en son çare olarak bakıyorum ayrıca bilgisayarda her şeyi kapattıgım zaman bellekteki %70 Chrome'dan Windows'un bir servisine biniyor ama asla azalmıyor çtek sorun bellek kullanımı değil arkada bilgisayarın ömrü azalmasına sinir oluyorumç ayrıca bu olaylar başladıgından beri Kaspersky bilgisayara da tarama yapmama ragmen cok fazla bellek, GPU ve disk yiyor. System32'ye bir şey girmiş gibi. Nasıl temizleyebilirim? Mem Reduct da kullandım bu arada.

Kaspersky ile tam taramamı yaptınız hızlı tarama mı?

Kaspersky ile tam taramamı yaptınız hızlı tarama mı?
tam taramada yaptım hızlı da yaptım ayrıca 2sininde ayarları aşırı koruma seviyesinde ayrıca suanda microsoft windows kötü amaçlı yazılımları temizleme aracından da tarama yapıyorum ve kasperskyda hem seçili tarama kısmından windows u seçerek 1 tarama ve tam tarama da yapıyorum
avg den de tam tarama yaptım birşey çıkmadı
eğer taramalar sonuç vermezse avgden açık programları engellemeyi düşünüyorum

Tam taramada yaptım hızlı da yaptım ayrıca 2sininde ayarları aşırı koruma seviyesinde ayrıca şu anda Microsoft Windows kötü amaçlı yazılımları temizleme aracından da tarama yapıyorum ve Kaspersky'da hem seçili tarama kısmından Windows'u seçerek 1 tarama ve tam tarama da yapıyorum.
AVG'den de tam tarama yaptım bir şey çıkmadı.
Eğer taramalar sonuç vermezse AVG'den açık programları engellemeyi düşünüyorum.

Malwarebytes üzerindende sonuç çıkmaz ise Kaspersky Rescue Disk ile taramanızı öneririm temiz olduğundan emin olduğunuz bir bilgisayardan Rufus ile temiz bir USB belleğe yazdırın.

tam taramada yaptım hızlı da yaptım ayrıca 2sininde ayarları aşırı koruma seviyesinde ayrıca suanda microsoft windows kötü amaçlı yazılımları temizleme aracından da tarama yapıyorum ve kasperskyda hem seçili tarama kısmından windows u seçerek 1 tarama ve tam tarama da yapıyorum
avg den de tam tarama yaptım birşey çıkmadı
eğer taramalar sonuç vermezse avgden açık programları engellemeyi düşünüyorum
windowsun taramasından da avg nin taramasındanda sonuç yok

Geri
Yukarı