Sistemden konuşma sesi geliyor

SWOXIN

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600/Gainward RTX 3060 12Gb/Asus B550M-K/Kingston Fury 8x2 16Gb Ram/Samsung 970 EVO 1TB/Frisby 600W PSU/Blueforce Spectra 6X120mm Kasa
Yaklaışık 2 gün önce başlayan bu sorun bugün daha da çok arttı genelde hep aynı saat aralığında konuşma sesi, cızırtı sesi, birisinin mikrofonu açık kalmış gibi sesler geliyor. Kaspersky, Malwarebytes, Defender ile tam tarama yapmama rağmen bir şey çıkmadı ilk önce radyo freknası sandım ama bilgisayardan geliyor çünkü ekran kaydında vs. sesler belli oluyordu ne yapmalıyım? Gelen sesleri ve görev yöneticisinde daha önce görmediğim uygulamaların fotoğraflarını ekliyorum buraya.
Gelen Sesler

Varsa wallpaper veya o tarzda bir uygulama ile alakalı olabilir. Ses düzeyi karıştırıcısından uygulamaları kontrol et. Veya ses kartı bozulmuş olabilir.

Yaklaışık 2 gün önce başlayan bu sorun bugün daha da çok arttı genelde hep aynı saat aralığında konuşma sesi, cızırtı sesi, birisinin mikrofonu açık kalmış gibi sesler geliyor. Kaspersky, Malwarebytes, Defender ile tam tarama yapmama rağmen bir şey çıkmadı ilk önce radyo freknası sandım ama bilgisayardan geliyor çünkü ekran kaydında vs. sesler belli oluyordu ne yapmalıyım? Gelen sesleri ve görev yöneticisinde daha önce görmediğim uygulamaların fotoğraflarını ekliyorum buraya.
Gelen Sesler

Arkadaşlar uzun süren bir araştırma sonucu sesin kaynağını buldum sanırım çünkü sesler arkada hep War Thunder açıkken oluyordu ve bununla ilgili araştırma yaptığımda reddidte aynı durumu birçok kişinin yaşadığını gördüm yani War Thunder ile ilgili bir sorun.

Geri
Yukarı