Çözüldü Sistemden yanık kokusu geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

squertt

Hectopat
Daha fazla  
FiveM oynarken kasadan pat diye ses geldi, bilgisayar kapandı yanık kokusu geldi. İşlemci ekran kartına baktım bir sorun gözükmüyor. Sizce ne olmuş olabilir.

Hocam en iyisi bir bilgisayarcıya gösterin onu çünkü anladığım kadarıyla bilgisayarla çok haşır neşir değilsiniz bunu yanlış anlamayın :)

Hocam şu anki kasada kapalı bir yerde açıkçası çıkarsamda bir şey yapamayacağım üşendim yani bir nevi yarın bilgisayarcıya götürmek en mantıklısı.

Hocam en iyisi bir bilgisayarcıya gösterin onu çünkü anladığım kadarıyla bilgisayarla çok haşır neşir değilsiniz bunu yanlış anlamayın :)

Hocam şu anki kasada kapalı bir yerde açıkçası çıkarsamda bir şey yapamayacağım üşendim yani bir nevi yarın bilgisayarcıya götürmek en mantıklısı.

Üşenmenizi anlıyorum ben sırf o yüzden çekmecemi uzay kasa yapmıştım :)

Hocam ama 2 yıldır hep ağır oyunlar oynarım zorlarım sizce neden olmuş olabilir?

Hocam ama 2 yıldır hep ağır oyunlar oynarım zorlarım sizce neden olmuş olabilir?

Bilmiyorum hocam bende Forza serisini Ultra ayarlarda falan oynuyorum Marvel Rivals oynuyorum.

FiveM oynarken kasadan pat diye ses geldi, bilgisayar kapandı yanık kokusu geldi. İşlemci ekran kartına baktım bir sorun gözükmüyor. Sizce ne olmuş olabilir.
Geçmiş olsun hocam. Anakartı koklar mısınız bir de psu'yu. Sorun PSU'da ise ucuz kurtardınız. Fazla akım çekmiştir.
Hocam kaçak olabilir ondan da elektriği kesilmiş olabilir. Hocam her şeyi tamamen dikkatlice kontrol edin.
Merhaba hocam, konuyu dağıtmak gibi olmasın ama sizin şu misafir işi ne oldu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı