Sisteme 3. monitörü takınca sistem kapanıyor

Gök42

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, GTX 1650 kullanıyorum. Çift monitörde sorun yok ama 3. monitörü eklediğimde bir uygulama açtığımda fanlar hızlı dönmeye başlıyor ve görüntü gidiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Güç kaynağı ve işlemci nedir? Kartınızın sıcaklığı yüksek mi bu arada ya da yakın zamanda bakım vs yaptınız mı?

Ekran kartının 3. monitörle birlikte aşırı yüklenmesi nedeniyle oluşuyor olabilir. GTX 1650, üç monitörü aynı anda destekleyebilse de, yoğun grafik işlemleri sırasında güç ve sıcaklık yönetimi açısından zorlanabilir. NVIDIA kontrol paneli'nde güç yönetimi modunu "maksimum performans" olarak ayarlayın. Üç monitörün çözünürlüğünü ve yenileme hızını düşürmeyi deneyin. Özellikle üçüncü monitörde daha düşük bir çözünürlük kullanın.

Güç kaynağı ve işlemci nedir? Kartınızın sıcaklığı yüksek mi bu arada ya da yakın zamanda bakım vs yaptınız mı?

Hocam Ryzen 5500 Power Boost 500wat işlemci bakım yapmadım 1 yıllık sıcaklık düşük test ettim zaten 3.monitör ile 40 derece falan.

Deneyip yanıt vereceğim hocam.

Hocam Ryzen 5500 Power Boost 500wat işlemci bakım yapmadım 1 yıllık sıcaklık düşük test ettim zaten 3.monitör ile 40 derece falan.

Deneyip yanıt vereceğim hocam.
Son durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…