Sisteme Bulaşan "Puabundler.win32/Driver" Trojanı Silinmiş midir?

ivandrag0_2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün bilgisayarıma birkaç uygulama yüklerken Windows Defender'dan uyarı geldi Puabundler.win32/Driver gibi bir şeydi sildim sonra tekrar aynı hatayı verdi bu sefer karantinaya alıp Malwarebytes kurdum tarama yaptım (trojan. Fakechrome) diye bir şey çıktı. C diskinde aratınca chrone diye bazı dosyalar çıktı sildim onları Malwarebytes üzerinden de karantinaya alıp sildim sonra birçok kez tarama yaptım bir şey çıkmadı sonra Kaspersky indirdim 1 yıllık üyelik aldım tam tarama yaptım bir şey olmadı. Çıkmadı PC'ye yeni format attığım için önemli dosya yoktu onun dışında bilgisayarda bir sorun trojana ait bir şey kalmış mıdır? Tedirgin oldum biraz. Okumaya zaman ayırıp yardım eden herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum ile her şeyi çözerdiniz hocam. Kaspersky'in üyeliğni almanıza gerek yoktu deneme sürümü iş görürdü. Bir şey kalmamıştır problem yaşamazsınız.

Hayır herhangi bir şey kalmamıştır. Rahatlıkla kullanabilirsin.

Başka bir antivirüs programı ile taratabilirsiniz isterseniz eğer içiniz rahat değilse.

Kaspersky Free de iş görürdü hocam.

Trojan gitmiştir içiniz rahat değilse Malwarebytes ile tekrar taratabilirsiniz.

Zaten her zaman söylüyorum cevap belli Malwarebytes indirerek veya kendiniz o virüsü silebilirsiniz eğer çok kötü bir virüs ise format atmalısın.

Trojan gitmiştir içiniz rahat değilse Malwarebytes ile tekrar taratabilirsiniz.

Hocam Malwarebytes ile karantinaya alıp sildim taradım 10-15 sefer sonra Kaspersky aldım onda da tam tarama yaptım bir şey çıkmadı.

Zaten her zaman söylüyorum cevap belli Malwarebytes indirerek veya kendiniz o virüsü silebilirsiniz eğer çok kötü bir virüs ise format atmalısın.
Trojan.fakechrome buydu hocam

Temiz kurulum ile her şeyi çözerdiniz hocam. Kaspersky'in üyeliğni almanıza gerek yoktu deneme sürümü iş görürdü. Bir şey kalmamıştır problem yaşamazsınız.
Olsun hocam işime yarar 1 yıl içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…