S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 17 Mart 2025 #21 About kısmına girip çıkan pencereyi atar mısınız? Yahut winver.exe'yi açıp çıkan pencereyi paylaşır mısınız? Windows 3.1 kullanıyorsanız islemciniz yüksek ihtimalle 8086 tabanlıdır, 4004 değildir diye düşünüyorum. Eğer 8086 tabanlı ise KolibriOS kurmayı deneyebilirsiniz. KolibriOS kullanabilmek için orijinal Pentium gerekiyormuş. GitHub - ghaerr/elks: Embeddable Linux Kernel Subset - Linux for 8086 Embeddable Linux Kernel Subset - Linux for 8086. Contribute to ghaerr/elks development by creating an account on GitHub. github.com Kullanabileceğiniz tek Linux bu sanırım şu an, ki bunun yerine Windows tercih ederdim bu durumda orası ayrı. Son düzenleme: 17 Mart 2025
About kısmına girip çıkan pencereyi atar mısınız? Yahut winver.exe'yi açıp çıkan pencereyi paylaşır mısınız? Windows 3.1 kullanıyorsanız islemciniz yüksek ihtimalle 8086 tabanlıdır, 4004 değildir diye düşünüyorum. Eğer 8086 tabanlı ise KolibriOS kurmayı deneyebilirsiniz. KolibriOS kullanabilmek için orijinal Pentium gerekiyormuş. GitHub - ghaerr/elks: Embeddable Linux Kernel Subset - Linux for 8086 Embeddable Linux Kernel Subset - Linux for 8086. Contribute to ghaerr/elks development by creating an account on GitHub. github.com Kullanabileceğiniz tek Linux bu sanırım şu an, ki bunun yerine Windows tercih ederdim bu durumda orası ayrı.