ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mart 2023 #1 Arkadaşlar yeni bir HDD aldım. Taktım, disk yönetiminden ayarladım, bad sector taraması yaptım, sağlık durumuna baktım. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Bir de PC'yi kapatıp açayım dedim. Birden aynı ekranda kalmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözerim? Dosya Ekleri 20230320_210302.jpg 75,1 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023
Arkadaşlar yeni bir HDD aldım. Taktım, disk yönetiminden ayarladım, bad sector taraması yaptım, sağlık durumuna baktım. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Bir de PC'yi kapatıp açayım dedim. Birden aynı ekranda kalmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözerim?
Çözüm Lewa 20 Mart 2023 Silinen üye dedi: Bu sekil yaptım. Genişletmek için tıkla... Altta Apply var, ona basın ve basdıktan sonra Exit'liyin ve yeniden acılmasını sağlıyın.
Silinen üye dedi: Bu sekil yaptım. Genişletmek için tıkla... Altta Apply var, ona basın ve basdıktan sonra Exit'liyin ve yeniden acılmasını sağlıyın.
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mart 2023 #21 Silinen üye dedi: F2 dedim olmadı o ekrana attı exit dedim ve aynı sorun devam etmekte Genişletmek için tıkla... O attığım görselde 2 hdd seçili acaba sadece windowsun kurulu olduğu hdd yılı seçeceğiz Lewa dedi: Fotoğraflasanız daha iyi yardımcı olabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf attım Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: F2 dedim olmadı o ekrana attı exit dedim ve aynı sorun devam etmekte Genişletmek için tıkla... O attığım görselde 2 hdd seçili acaba sadece windowsun kurulu olduğu hdd yılı seçeceğiz Lewa dedi: Fotoğraflasanız daha iyi yardımcı olabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf attım
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 20 Mart 2023 #22 Silinen üye dedi: O attığım görselde 2 HDD seçili acaba sadece Windows'un kurulu olduğu HDD yılı seçeceğiz. Fotoğraf attım. Genişletmek için tıkla... HDD secili Windows'u secmeniz lazım başlatılabilmesi icin. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: O attığım görselde 2 HDD seçili acaba sadece Windows'un kurulu olduğu HDD yılı seçeceğiz. Fotoğraf attım. Genişletmek için tıkla... HDD secili Windows'u secmeniz lazım başlatılabilmesi icin.
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mart 2023 #23 Silinen üye dedi: O attığım görselde 2 hdd seçili acaba sadece windowsun kurulu olduğu hdd yılı seçeceğiz Fotoğraf attım Genişletmek için tıkla... F2 basınca böyle bir ekrana atıyor Dosya Ekleri 20230320_220804.jpg 88,4 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: O attığım görselde 2 hdd seçili acaba sadece windowsun kurulu olduğu hdd yılı seçeceğiz Fotoğraf attım Genişletmek için tıkla... F2 basınca böyle bir ekrana atıyor
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 20 Mart 2023 #24 Silinen üye dedi: F2 basınca böyle bir ekrana atıyor Genişletmek için tıkla... Doğru yere girdiğinize eminmisiniz bios menüsü bu. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: F2 basınca böyle bir ekrana atıyor Genişletmek için tıkla... Doğru yere girdiğinize eminmisiniz bios menüsü bu.
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mart 2023 #25 Lewa dedi: Doğru yere girdiğinize eminmisiniz bios menüsü bu. Genişletmek için tıkla... Daha demin f2 basınca pc onariliyor dedi pc niz baslatilamadi dedi ve bu ekrana atti Acaba bu bölümde sadece Windows'un oldu HDD'ye mi tık atacağız. Dosya Ekleri 20230320_221049.jpg 110,5 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
Lewa dedi: Doğru yere girdiğinize eminmisiniz bios menüsü bu. Genişletmek için tıkla... Daha demin f2 basınca pc onariliyor dedi pc niz baslatilamadi dedi ve bu ekrana atti Acaba bu bölümde sadece Windows'un oldu HDD'ye mi tık atacağız.
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 20 Mart 2023 #26 Silinen üye dedi: Daha demin F2 basınca PC onariliyor dedi PC niz baslatilamadi dedi ve bu ekrana atti. Acaba bu bölümde sadece Windows'un oldu HDD'ye mi tık atacağız. Genişletmek için tıkla... Hangi marka hard disk kullanıyorsunuz yani hangi marka harddiskde işletim sistemi kurulu hocam. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Daha demin F2 basınca PC onariliyor dedi PC niz baslatilamadi dedi ve bu ekrana atti. Acaba bu bölümde sadece Windows'un oldu HDD'ye mi tık atacağız. Genişletmek için tıkla... Hangi marka hard disk kullanıyorsunuz yani hangi marka harddiskde işletim sistemi kurulu hocam.
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mart 2023 #27 Lewa dedi: Hangi marka hard disk kullanıyorsunuz yani hangi marka harddiskde işletim sistemi kurulu hocam. Genişletmek için tıkla... Wdc yazanda Windows kurulu. Artı 0 Eksi
Lewa dedi: Hangi marka hard disk kullanıyorsunuz yani hangi marka harddiskde işletim sistemi kurulu hocam. Genişletmek için tıkla... Wdc yazanda Windows kurulu.
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 20 Mart 2023 #28 Silinen üye dedi: Wdc yazanda Windows kurulu. Genişletmek için tıkla... Tamam wdc altta kalmış yukarı doğru ok var ona basarak en üste taşıyın. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Wdc yazanda Windows kurulu. Genişletmek için tıkla... Tamam wdc altta kalmış yukarı doğru ok var ona basarak en üste taşıyın.
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mart 2023 #29 Lewa dedi: Tamam wdc altta kalmış yukarı doğru ok var ona basarak en üste taşıyın. Genişletmek için tıkla... Bu sekil yaptım. Dosya Ekleri 20230320_221452.jpg 151,7 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
Lewa dedi: Tamam wdc altta kalmış yukarı doğru ok var ona basarak en üste taşıyın. Genişletmek için tıkla... Bu sekil yaptım.
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 20 Mart 2023 #30 Silinen üye dedi: Bu sekil yaptım. Genişletmek için tıkla... Altta Apply var, ona basın ve basdıktan sonra Exit'liyin ve yeniden acılmasını sağlıyın. Artı 1 Eksi Çözüm
Silinen üye dedi: Bu sekil yaptım. Genişletmek için tıkla... Altta Apply var, ona basın ve basdıktan sonra Exit'liyin ve yeniden acılmasını sağlıyın.