ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mart 2023 #1 Arkadaşlar yeni bir HDD aldım. Taktım, disk yönetiminden ayarladım, bad sector taraması yaptım, sağlık durumuna baktım. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Bir de PC'yi kapatıp açayım dedim. Birden aynı ekranda kalmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözerim? Dosya Ekleri 20230320_210302.jpg 75,1 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023
Arkadaşlar yeni bir HDD aldım. Taktım, disk yönetiminden ayarladım, bad sector taraması yaptım, sağlık durumuna baktım. Hiçbir sıkıntısı yoktu. Bir de PC'yi kapatıp açayım dedim. Birden aynı ekranda kalmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözerim?
Çözüm Lewa 20 Mart 2023 Silinen üye dedi: Bu sekil yaptım. Genişletmek için tıkla... Altta Apply var, ona basın ve basdıktan sonra Exit'liyin ve yeniden acılmasını sağlıyın.
Silinen üye dedi: Bu sekil yaptım. Genişletmek için tıkla... Altta Apply var, ona basın ve basdıktan sonra Exit'liyin ve yeniden acılmasını sağlıyın.
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mart 2023 #31 Şuan açılıyor gerçekten çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 20 Mart 2023 #32 Silinen üye dedi: Şu an açılıyor gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam iyi günlerde kullanın, ayrıyetten cözüm olarak işaretlediğiniz için teşekkürler Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Şu an açılıyor gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam iyi günlerde kullanın, ayrıyetten cözüm olarak işaretlediğiniz için teşekkürler
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 20 Mart 2023 #33 Lewa dedi: Bir şey değil hocam iyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Birde bu işlemi yaparken bir çok kez Power tusundan pc yi aç kapa yaptım bir şey olurmu Silinen üye dedi: Birde bu işlemi yaparken bir çok kez Power tusundan pc yi aç kapa yaptım bir şey olurmu Genişletmek için tıkla... 50 kere falan Artı 0 Eksi
Lewa dedi: Bir şey değil hocam iyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Birde bu işlemi yaparken bir çok kez Power tusundan pc yi aç kapa yaptım bir şey olurmu Silinen üye dedi: Birde bu işlemi yaparken bir çok kez Power tusundan pc yi aç kapa yaptım bir şey olurmu Genişletmek için tıkla... 50 kere falan
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 20 Mart 2023 #34 Silinen üye dedi: Bir de bu işlemi yaparken birçok kez Power tusundan PC'yi aç kapa yaptım bir şey olur mu? 50 kere falan. Genişletmek için tıkla... Ofis bilgisayarı zaten çok bir şey olacağını sanmıyorum hocam bir sorun çıkarmaz bence, Boşuna akıllı demiyorlar sonuçta. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bir de bu işlemi yaparken birçok kez Power tusundan PC'yi aç kapa yaptım bir şey olur mu? 50 kere falan. Genişletmek için tıkla... Ofis bilgisayarı zaten çok bir şey olacağını sanmıyorum hocam bir sorun çıkarmaz bence, Boşuna akıllı demiyorlar sonuçta.