Çözüldü Sisteme her dakika bir virüs bulaşiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmeticikisi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar bilgisayarima başlikta belitigim gibi her dakika virus bulaşmaya çalişiyor. Malwerybites antivirusum ise engelliyor. Virus de bu.

keşke cu gibi olabilseydim.PNG

+ 30 dakika once cok fazla kere bulaşmaya çalişiyordu şu anda da bulaşmaya çalişiyor. Ne yapabilirim?
Trojan agent diye bir vurus de girmiş ekleyeyim dedim.

Çözüm
Hocam Malwarebytes ile tam tarama yapın. Virüsü kendi bulmasın tam tarama yaparak regeditteki şüpheli şeyleri dahi buluyor.

Kendisi Bitcoin miner.

En sağlıklısı hocam:)
Merhaba iyi akşamlar bilgisayarima başlikta belitigim gibi her dakika virus bulaşmaya çalişiyor. Malwerybites antivirusum ise engelliyor. Virus de bu.

Eki Görüntüle 1223262

+ 30 dakika once cok fazla kere bulaşmaya çalişiyordu şu anda da bulaşmaya çalişiyor. Ne yapabilirim?

Hocam virüsün kaynağını bulmaya çalışın. Kendini kopyalıyor olabilir.

Eki Görüntüle 1223262

Hocam malwarebytes ile tam tarama yapın. Virüsü kendi bulmasın tam tarama yaparak regeditteki şüpheli şeyleri dahi buluyor.
Büyük ihtimal virüs değil location(konum) olarak C:/Windows/windefender yazıyor. Windows Defenderi engellemeye çalışıyor.
Kendisi bitcoin miner.

Hocam Malwarebytes ile tam tarama yapın. Virüsü kendi bulmasın tam tarama yaparak regeditteki şüpheli şeyleri dahi buluyor.

Kendisi Bitcoin miner.

Çözüm

Kendisi Bitcoin miner.

Merhaba akşam taratma yaptim 150 adet virus buldu çok'degişik virusler buldu konuda yardimci oldugunuz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı