Sisteme ikinci monitör takıldığında ikinci monitör gidip geliyor

Cordiwexq

Femtopat
Daha fazla  
75 Hz'lık ana monitore 2. ekran olarak eski monitoru takacagım, HDMI to VGA olarak ama taktıgımda sapıtıyor ve 5 saniye siyah ekran, 1 saniyede ekran geliyor yardım.

Dönüştürücünüz arızalı olabilir, genel olarak piyasada ki HDMI to VGA dönüştürücüler arızalı oluyor.

Fiş uzatma kullanıyorsanız verdiği watt değeri 2-3 tane takınca düşer bende de oda büyük 2-3 tane fiş uzatma takıp kullanıyorum 2 ekran takmadım hiç ama ondan kaynaklı olabilir. Yeni bir bilgisayar alacagım yakın zamanda mesela onun PSU watt değeri yüksek ondan dolayı onda da sıkıntı yapacak. Sende de öyle bir şey varsa uzatmaları minimuma indirmeyi dene veya ekran kartın 2 ekranı kaldırmıyor olabilir cok eski bir ekran kartı ise ondanda kaynaklanabilir.

Fiş uzatma kullanıyorsanız verdiği watt değeri 2-3 tane takınca düşer bende de oda büyük 2-3 tane fiş uzatma takıp kullanıyorum 2 ekran takmadım hiç ama ondan kaynaklı olabilir. Yeni bir bilgisayar alacagım yakın zamanda mesela onun PSU watt değeri yüksek ondan dolayı onda da sıkıntı yapacak. Sende de öyle bir şey varsa uzatmaları minimuma indirmeyi dene veya ekran kartın 2 ekranı kaldırmıyor olabilir cok eski bir ekran kartı ise ondanda kaynaklanabilir.

2 uzatma kullanıyorum coguda dolu 2 side 3'lü ayrıyeten PSU 750watt ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Ekran kartı sürücünüz güncel mi?
Driver güncel sorun devam ediyor

Geri
Yukarı