Malesef sadece bende oluyor arkadaşım kendi bilgisiyarında denediğinde çalıştı aynı hdmi to vgayı verdimDönüştürücünüz arızalı olabilir, genel olarak piyasada ki HDMI to VGA dönüştürücüler arızalı oluyor.
NVIDIA ekran kartı mı kullanıyorsunuz?
Ekran kartı sürücünüz güncel mi?Hayır AMD arkadasımda amd kullanıyordu
Fiş uzatma kullanıyorsanız verdiği watt değeri 2-3 tane takınca düşer bende de oda büyük 2-3 tane fiş uzatma takıp kullanıyorum 2 ekran takmadım hiç ama ondan kaynaklı olabilir. Yeni bir bilgisayar alacagım yakın zamanda mesela onun PSU watt değeri yüksek ondan dolayı onda da sıkıntı yapacak. Sende de öyle bir şey varsa uzatmaları minimuma indirmeyi dene veya ekran kartın 2 ekranı kaldırmıyor olabilir cok eski bir ekran kartı ise ondanda kaynaklanabilir.
Driver güncel sorun devam ediyorEkran kartı sürücünüz güncel mi?
2 uzatma kullanıyorum coguda dolu 2 side 3'lü ayrıyeten PSU 750watt ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
Driver güncel sorun devam ediyor.
Priz odanın bir başında pc başka diğer başında bide baktım 3 tane 3 lü kablo var hepsi doluEvet büyük ihtimal uzatma kablosundan kaynaklı bende de aynı sorun oluyordu laptopumu şarj ederken bilgisayarımın ekranı gidip geliyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.