yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Intel Arc B580 ekran kartı aldı arkadaşım, ekran kartını takınca monitöre ekran gelmiyor simsiyah kalıyor ya da BIOS ekranına atıyor, ne yapabiliriz bilgisi olan var mı? Bu arada işlemcisi i7 11. nesil. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2024
Intel Arc B580 ekran kartı aldı arkadaşım, ekran kartını takınca monitöre ekran gelmiyor simsiyah kalıyor ya da BIOS ekranına atıyor, ne yapabiliriz bilgisi olan var mı? Bu arada işlemcisi i7 11. nesil.
KS KS yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #11 ReznooW dedi: Güvenli moda girip mi sildiniz? Genişletmek için tıkla... Eski ekran kartını takıp sildik direk. Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Güvenli moda girip mi sildiniz? Genişletmek için tıkla... Eski ekran kartını takıp sildik direk.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Aralık 2024 #12 yigitnegss dedi: Eski ekran kartını takıp sildik direk. Genişletmek için tıkla... Arc takılıyken güvenli mod a girmeyi deneyin Windows kaynaklı sorunda olabilir. Artı 0 Eksi
yigitnegss dedi: Eski ekran kartını takıp sildik direk. Genişletmek için tıkla... Arc takılıyken güvenli mod a girmeyi deneyin Windows kaynaklı sorunda olabilir.
KS KS yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #13 ReznooW dedi: Arc takılıyken güvenli mod a girmeyi deneyin Windows kaynaklı sorunda olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyip yazıyorum. Temizle ve yeniden başlat mı seçeyim temizle ve kapat mı? Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Arc takılıyken güvenli mod a girmeyi deneyin Windows kaynaklı sorunda olabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyip yazıyorum. Temizle ve yeniden başlat mı seçeyim temizle ve kapat mı?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Aralık 2024 #14 Görsel atar mısın ama onunla alakalı değil güvenli mod. Artı 0 Eksi
KS KS yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #15 ReznooW dedi: Görsel atar mısın ama onunla alakalı değil güvenli mod. Genişletmek için tıkla... Güvenli modu açtık zaten DDU'dan bahsediyoruz. Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Görsel atar mısın ama onunla alakalı değil güvenli mod. Genişletmek için tıkla... Güvenli modu açtık zaten DDU'dan bahsediyoruz.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Aralık 2024 #16 yigitnegss dedi: Güvenli modu açtık zaten DDU'dan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ taraftan ekran kartını seçip temizle ve yeniden başlat yapacaksın. Artı 0 Eksi
yigitnegss dedi: Güvenli modu açtık zaten DDU'dan bahsediyoruz. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ taraftan ekran kartını seçip temizle ve yeniden başlat yapacaksın.
KS KS yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #17 ReznooW dedi: Anladım sağ taraftan ekran kartını seçip temizle ve yeniden başlat yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Şimdi ne yapacağız? Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Anladım sağ taraftan ekran kartını seçip temizle ve yeniden başlat yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Şimdi ne yapacağız?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Aralık 2024 #18 yigitnegss dedi: Şimdi ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Eski driver ile çakışma olmasın diye her şeyini temizledik DDU açıldığında göre Windows da açılıyor demektir yanlışım var mı? Artı 0 Eksi
yigitnegss dedi: Şimdi ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Eski driver ile çakışma olmasın diye her şeyini temizledik DDU açıldığında göre Windows da açılıyor demektir yanlışım var mı?
KS KS yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #19 ReznooW dedi: Eski driver ile çakışma olmasın diye her şeyini temizledik DDU açıldığında göre Windows da açılıyor demektir yanlışım var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım gitmiş benden habersiz eski ekran kartıyla güvenli moda girmiş. Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Eski driver ile çakışma olmasın diye her şeyini temizledik DDU açıldığında göre Windows da açılıyor demektir yanlışım var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım gitmiş benden habersiz eski ekran kartıyla güvenli moda girmiş.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Aralık 2024 #20 yigitnegss dedi: Arkadaşım gitmiş benden habersiz eski ekran kartıyla güvenli moda girmiş. Genişletmek için tıkla... Intel ekran kartı ile yaşanan sorunu tam olarak açar mısın bana. Artı 0 Eksi
yigitnegss dedi: Arkadaşım gitmiş benden habersiz eski ekran kartıyla güvenli moda girmiş. Genişletmek için tıkla... Intel ekran kartı ile yaşanan sorunu tam olarak açar mısın bana.