The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.519 Makaleler 49 Çözümler 12 11 Nisan 2025 #1 Akakçe'den baktığım zaman en fazla 8 TB gösteriyor. Harici disk olarak baktığımda ise 28 TB'ye kadar çıkıyor. Anlamadığım nokta şu: Oyuncu bilgisayarlarının 500 GB M.2 SSD veya 1 TB M.2 SSD takılıyor? Diğer konu ise neden en fazla 8 TB?
Akakçe'den baktığım zaman en fazla 8 TB gösteriyor. Harici disk olarak baktığımda ise 28 TB'ye kadar çıkıyor. Anlamadığım nokta şu: Oyuncu bilgisayarlarının 500 GB M.2 SSD veya 1 TB M.2 SSD takılıyor? Diğer konu ise neden en fazla 8 TB?
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.655 Çözümler 10 11 Nisan 2025 #2 Ucuz olsun diye 8TB fiyatına baktınızmı, benim anakarta 3 adet takılabiliyor şimdilik bir tane önceki kasadan 1TB +2TB kullanıyorum.
Ucuz olsun diye 8TB fiyatına baktınızmı, benim anakarta 3 adet takılabiliyor şimdilik bir tane önceki kasadan 1TB +2TB kullanıyorum.
8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 11 Nisan 2025 #3 The Tribal Chief dedi: Akakçe'den baktığım zaman en fazla 8 TB gösteriyor. Harici disk olarak baktığımda ise 28 TB'ye kadar çıkıyor. Anlamadığım nokta şu: Oyuncu bilgisayarlarının 500 GB M.2 SSD veya 1 TB M.2 SSD takılıyor? Diğer konu ise neden en fazla 8 TB? Genişletmek için tıkla... Oyuncu adı altında satıldığından olabilir mi? Oyuncu adam arşiv mi dizecek? HDD kısmında daha fazladır alan sınırı.
The Tribal Chief dedi: Akakçe'den baktığım zaman en fazla 8 TB gösteriyor. Harici disk olarak baktığımda ise 28 TB'ye kadar çıkıyor. Anlamadığım nokta şu: Oyuncu bilgisayarlarının 500 GB M.2 SSD veya 1 TB M.2 SSD takılıyor? Diğer konu ise neden en fazla 8 TB? Genişletmek için tıkla... Oyuncu adı altında satıldığından olabilir mi? Oyuncu adam arşiv mi dizecek? HDD kısmında daha fazladır alan sınırı.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.983 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 The Tribal Chief dedi: Akakçe'den baktığım zaman en fazla 8 TB gösteriyor. Harici disk olarak baktığımda ise 28 TB'ye kadar çıkıyor. Anlamadığım nokta şu: Oyuncu bilgisayarlarının 500 GB M.2 SSD veya 1 TB M.2 SSD takılıyor? Diğer konu ise neden en fazla 8 TB? Genişletmek için tıkla... 8TB SSD'yi oyuncu adam ne yapsın bu soru neden her insan Bugatti'ye binmiyor sorusu gibi bir şey
The Tribal Chief dedi: Akakçe'den baktığım zaman en fazla 8 TB gösteriyor. Harici disk olarak baktığımda ise 28 TB'ye kadar çıkıyor. Anlamadığım nokta şu: Oyuncu bilgisayarlarının 500 GB M.2 SSD veya 1 TB M.2 SSD takılıyor? Diğer konu ise neden en fazla 8 TB? Genişletmek için tıkla... 8TB SSD'yi oyuncu adam ne yapsın bu soru neden her insan Bugatti'ye binmiyor sorusu gibi bir şey
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.519 Makaleler 49 Çözümler 12 11 Nisan 2025 #5 Sorduğum soru 8 TB için piyasada en fazla neden 8 TB bulunuyor dedim ayrı soru olarak.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.655 Çözümler 10 11 Nisan 2025 #6 The Tribal Chief dedi: Sorduğum soru 8 TB için piyasada en fazla neden 8 TB bulunuyor dedim ayrı soru olarak. Genişletmek için tıkla... Teknoloji.
The Tribal Chief dedi: Sorduğum soru 8 TB için piyasada en fazla neden 8 TB bulunuyor dedim ayrı soru olarak. Genişletmek için tıkla... Teknoloji.