Sisteme RAM Takviyesi Nasıl Yapılır?

harameyn33

Hectopat
Arkadaşlar Far Cry Primal oyununu rahat oynayabilmem için 4 GB RAM almam gerekiyor ama nasıl alacağımı bilmiyorum. Sistem özelliklerim ekte, yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• ANAKART.png
    ANAKART.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 144
  • DİRECTX1.png
    DİRECTX1.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 272
  • DİRECTX2.png
    DİRECTX2.png
    11,6 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram alırken anakartının hangi tip ram desteklediğine (DDR2, DDR3 gibi) ve eğer şu anda takılı bir RAM mevcutsa önceki RAM'ın frekans değeri ile (800, 1066, 1333 MHz gibi) yeni alacağın RAM'in frekans değerlerine dikkat edilmelidir hatta önceki RAM ile aynı marka model alırsan daha iyi olur. Fakat GT430 un Primali yüksek bir fps değeri vererek çalıştıracağını düşünmem. Benim bilgisayarımda 6GB DDR2 800 MHz RAM ve GT630 var max. 18 fps verdi. Bir arkadaşın bilgisayarı 4GB DDR3 1333 MHz RAM ve R7 240 ile max. 25 fps verdi. Yani RAM takviyesinin çok bir işe yarayacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Ram alırken anakartının hangi tip ram desteklediğine (DDR2, DDR3 gibi) ve eğer şu anda takılı bir RAM mevcutsa önceki RAM'ın frekans değeri ile (800, 1066, 1333 MHz gibi) yeni alacağın RAM'in frekans değerlerine dikkat edilmelidir hatta önceki RAM ile aynı marka model alırsan daha iyi olur. Fakat GT430 un Primali yüksek bir fps değeri vererek çalıştıracağını düşünmem. Benim bilgisayarımda 6GB DDR2 800 MHz RAM ve GT630 var max. 18 fps verdi. Bir arkadaşın bilgisayarı 4GB DDR3 1333 MHz RAM ve R7 240 ile max. 25 fps verdi. Yani RAM takviyesinin çok bir işe yarayacağını düşünmüyorum.
Yani oyunları multiplayer oyunları daha kaliteli ve kasmasız,sorunsuz bana ne yapmamı önerebilirsin?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı