Çözüldü Sisteme RX 6750 XT takılması sonrası HyperX QuadCast S mikrofon sürekli kapanıp açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cursedw

Attopat
Daha fazla  
Dün ekran kartımı değiştirdim 6750XT taktım, HyperX QuadCast S mikrofonum var, sürekli açılıp kapanıyor sadece ışığı yanıyor başka bir işlevi yok. Ne yaptıysam çözemedim.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuya baktınız mı? Sorunu yaşayan kişilerin hepsi AMD işlemci kullanıyor.

Dün anakarta takılı olan bütün USB'leri söküp yeniden taktım düzeldi :D Ne yaparsın işte.
Mikrofonu baska bir USB portuna takmayi denediniz mi?

Sansiniz var ise baska bir bilgisayarda deneyin. En azindan sorunun mikrofonda mi anakartta mi oldugunu anlayabiliriz boylece.

Sansiniz var ise baska bir bilgisayarda deneyin. En azindan sorunun mikrofonda mi anakartta mi oldugunu anlayabiliriz boylece.
Şöyle izah edeyim mikrofonda sıkıntı yok 1070 takılıydı herşey sorunsuz çalışıyordu ekran kartı çok mu voltaj çekiyor acaba aklıma o geldi şimdi corsair SF600 600w psu'm var ne dersiniz?

PSU'nuz yeterli. Ekran kartini dogru entegre ettiginize emin misiniz? Ornegin DDU ile eski ekran karti driverlarini tamamen kaldirmak ve daha sonrasinda AMD driverlarini kurmak.. gibi.

Geri
Yukarı