Bu konuya baktınız mı? Sorunu yaşayan kişilerin hepsi AMD işlemci kullanıyor.
Denedim sonuç hep aynı.. ekran kartı driverini yüklerken de çıkardım usb ayarlarını değiştiriyormuş öyle bi bildirim aldım değişen birşey olmadıMikrofonu baska bir USB portuna takmayi denediniz mi?
Şöyle izah edeyim mikrofonda sıkıntı yok 1070 takılıydı herşey sorunsuz çalışıyordu ekran kartı çok mu voltaj çekiyor acaba aklıma o geldi şimdi corsair SF600 600w psu'm var ne dersiniz?Sansiniz var ise baska bir bilgisayarda deneyin. En azindan sorunun mikrofonda mi anakartta mi oldugunu anlayabiliriz boylece.
deneyebilirim önerdiğiniz sürüm var mı acaba?Driver sürümünü düşürmeyi deneyebilir DDU işe yaramadıysa. En son çıkan sürücülerde garip garip sorunlar olabiliyor.
24.12.1 ile başlayıp teker teker yükselterek deneyebilirsin. Malum bu sürücüde AFMF 2.1 yok.Evet o işlemi yaptım.
deneyebilirim önerdiğiniz sürüm var mı acaba?
Hala aynı sorun devam etmekte bir çözüm bulamadım maalesef.24.12.1 ile başlayıp teker teker yükselterek deneyebilirsin. Malum bu sürücüde AFMF 2.1 yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.