Sisteme takılan bütün USB'ler yazmaya karşı korumalı hatası

halityvz

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,

Windows 10 bilgisayarım var. Bir süre önce Microsoft'tan indirerek Win 10 kurdum. PC'de internet yoktu. PC'ye taktığım her USB flash, USB harddisk yazmaya karşı korumalı oluyor CMD'den komutlar ile yapılan kaldırmayı denedim ama hiçbir işe yaramıyor. Daha sonra PC'ye tekrar format attım yeni ve temiz flash ile C ve D komple harddiski temizledim. Fakat aynı sorun yine devam ediyor. Çözüm için fikri olan var mı?

Kutu kenarında "lock" ibaresi bulunan veya herhangi bir açma kapatma düğmesi gibi veya sürgülü bir düğme gibi bir şey var mı? Mesela SD Card okuyu kenarında "lock" ibaresi bulunur ve bu açık iken içeri bir şey yazılamaz.
Ok ile işaretli yer.

bu durumu biliyorum hocam ama maalesef kullandığım cihazlarda lock tuşu yok ve harici hdd olsun usb bellek olsun farklı bilgisayara taktığımda kullanabiliyorum bahsi geçen bilgisayara taktığımda yazmaya karşı korumalı hale geliyor ve farklı bilgisayarlarda da çalışmıyor ve işin enteresan tarafı hangi pcde olursa olsun bu korumayı kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…