Sisteme uzaktan bağlanıp oyun nasıl oynanır?

Ben bir işim olduğunda ve dışarıdaysam Keenetic Extra DSL modemimin uygulamasıyla bilgisayarı Wake-On LAN ile açıyorum sonra Steam Link ile bağlanıyorum. Ofisten evdeki bilgisayara bağlanmak için Anydesk yazılımını Steam dışı oyun olarak eklemiştim ve direkt onu açıp ofis bilgisayarı bağlantı isteği için onay veriyorum ve bağlanıyorum. İşim bitince bilgisayarı kapatıyorum.

Steam Link üzerinden oyun oynanıyor ama gecikme önemli olan oyunlarda rahat edemiyorsunuz.

Sorunuza gelince telefonunuzdan bilgisayarı açmadan bilgisayarınızdaki oyunları oynamanın bulut oyun servisleri kullanmak dışında bir yolu yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Wake on lan ile pc'yi uzaktan açabilirsiniz. Sonra Steam Link ile bağlanıp oynarsınız.

Wake on lan ağ dışından çalışmıyor. Aynı ağda olman lazım. Ağ dışından wake on lan çalışması için 3rd party uygulaması olan bir modem yada server tadında bir şey olması lazım.

Steam linki de denedim. Aynı ağda bile berbat ötesi çalışıyor, uzak ağla daha da kötü çalışıyor. Parsec hala daha uygun çözüm. Parsec varken kendine eziyet etmenin anlamı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı