U unbrokentr Attopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:06 #1 Sistem montajını yaptım. Başlata basınca hafif bir ses geliyor, PSU'nun RGB ışıkları yanıyor ama PC'deki fanlar ve RGB ışıklar çalışmıyor, ekrana görüntü gelmiyor, kısa bir süre sonra yeniden başlatıyor kendini.
Sistem montajını yaptım. Başlata basınca hafif bir ses geliyor, PSU'nun RGB ışıkları yanıyor ama PC'deki fanlar ve RGB ışıklar çalışmıyor, ekrana görüntü gelmiyor, kısa bir süre sonra yeniden başlatıyor kendini.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.147 Çözümler 991 Dün 18:51 #21 Yazanlarda M varsa vida olacak, sade A ve I olanlarda veya A/I olanlarda vida olmayacak. Artı 0 Eksi
KS KS U unbrokentr Attopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:07 #22 Marix dedi: Yazanlarda m varsa vida olacak, sade A ve I olanlarda veya a/ı olanlarda vida olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam PC açıldı ama kasadaki fanlar dönmüyor ve bu ekran geliyor. Dosya Ekleri 20251201_190736.jpg 63,4 KB · Görüntüleme: 4 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Yazanlarda m varsa vida olacak, sade A ve I olanlarda veya a/ı olanlarda vida olmayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam PC açıldı ama kasadaki fanlar dönmüyor ve bu ekran geliyor.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.147 Çözümler 991 Dün 19:10 #23 CPU fan çalışıyor mu? Eski kasada başka disk var mıydı? Artı 0 Eksi
KS KS U unbrokentr Attopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:14 #24 Marix dedi: CPU fan çalışıyor mu? Eski kasada başka disk var mıydı? Genişletmek için tıkla... CPU fan çalışıyor eski kasa PSU ile hazır gelmişti bilmiyorum diski eski kasanın arkasını attım. unbrokentr dedi: CPU fan çalışıyor eski kasa PSU ile hazır gelmişti bilmiyorum diski eski kasanın arkasını attım. Genişletmek için tıkla... Disk derken HDD tarzı mı hocam sistem aynı hiçbir şey değişmedi sadece kasa ve PSU değişti 1 tane M.2 SSD kullanıyorum. Dosya Ekleri 20251201_191353.jpg 170,1 KB · Görüntüleme: 3 Artı 0 Eksi
Marix dedi: CPU fan çalışıyor mu? Eski kasada başka disk var mıydı? Genişletmek için tıkla... CPU fan çalışıyor eski kasa PSU ile hazır gelmişti bilmiyorum diski eski kasanın arkasını attım. unbrokentr dedi: CPU fan çalışıyor eski kasa PSU ile hazır gelmişti bilmiyorum diski eski kasanın arkasını attım. Genişletmek için tıkla... Disk derken HDD tarzı mı hocam sistem aynı hiçbir şey değişmedi sadece kasa ve PSU değişti 1 tane M.2 SSD kullanıyorum.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.147 Çözümler 991 Dün 19:17 #25 Eski kasanızda kaç tane disk vardı? Yeni kasada kontrolcü var mı? Yoksa fanlar birnirine bağlanıyorsa en son anakarta takmanız lazım. Artı 0 Eksi
Eski kasanızda kaç tane disk vardı? Yeni kasada kontrolcü var mı? Yoksa fanlar birnirine bağlanıyorsa en son anakarta takmanız lazım.
KS KS U unbrokentr Attopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:19 #26 Marix dedi: Eski kasanızda kaç tane disk vardı? Yeni kasada kontrolcü var mı? Yoksa fanlar birnirine bağlanıyorsa en son anakarta takmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi kabloyu anakartın neresine takacağım boşta kalan kabloların resimlerini atmıştım daha önce. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Eski kasanızda kaç tane disk vardı? Yeni kasada kontrolcü var mı? Yoksa fanlar birnirine bağlanıyorsa en son anakarta takmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi kabloyu anakartın neresine takacağım boşta kalan kabloların resimlerini atmıştım daha önce.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.147 Çözümler 991 Dün 19:23 #27 Soldakini anakartın CHA_FAN portuna takın, sağdakini anakartın sağ en üstünde ARGB portu var ona takın, ortadaki boş kalsın. Bunları halledin Windows işine bakalım. Artı 0 Eksi
Soldakini anakartın CHA_FAN portuna takın, sağdakini anakartın sağ en üstünde ARGB portu var ona takın, ortadaki boş kalsın. Bunları halledin Windows işine bakalım.
KS KS U unbrokentr Attopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:27 #28 Marix dedi: Soldakini anakartın CHA_FAN portuna takın, sağdakini anakartın sağ en üstünde ARGB portu var ona takın, ortadaki boş kalsın. Eki Görüntüle 2614245 Bunları halledin Windows işine bakalım. Genişletmek için tıkla... Windows olayı oldu hocam PC açıldı. BIOS ayarlarını sıfırladım halloldu. Şimdi fanları halledeyim dediklerinizi yapıp. Marix dedi: Soldakini anakartın CHA_FAN portuna takın, sağdakini anakartın sağ en üstünde ARGB portu var ona takın, ortadaki boş kalsın. Eki Görüntüle 2614245 Bunları halledin Windows işine bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam fanların ışığı yanıyor ama dönmüyor bir de PC açılmıyor şu an ekran siyah sistem açarken 3 saniye ses geliyor sonra gidiyor hiç tepki yok. Son düzenleme: Dün 19:49 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Soldakini anakartın CHA_FAN portuna takın, sağdakini anakartın sağ en üstünde ARGB portu var ona takın, ortadaki boş kalsın. Eki Görüntüle 2614245 Bunları halledin Windows işine bakalım. Genişletmek için tıkla... Windows olayı oldu hocam PC açıldı. BIOS ayarlarını sıfırladım halloldu. Şimdi fanları halledeyim dediklerinizi yapıp. Marix dedi: Soldakini anakartın CHA_FAN portuna takın, sağdakini anakartın sağ en üstünde ARGB portu var ona takın, ortadaki boş kalsın. Eki Görüntüle 2614245 Bunları halledin Windows işine bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam fanların ışığı yanıyor ama dönmüyor bir de PC açılmıyor şu an ekran siyah sistem açarken 3 saniye ses geliyor sonra gidiyor hiç tepki yok.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.147 Çözümler 991 Dün 19:51 #29 Fan kısmına taktığınız soketi çıkarıp deneyin, bu fanların kablolarına tek tek bakmak lazım. Artı 0 Eksi
KS KS U unbrokentr Attopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:57 #30 Marix dedi: Fan kısmına taktığınız soketi çıkarıp deneyin, bu fanların kablolarına tek tek bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam akşama kadar uğraştım olmadı bir bilgisayarcıya götürüp yaptıracağım. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Fan kısmına taktığınız soketi çıkarıp deneyin, bu fanların kablolarına tek tek bakmak lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam akşama kadar uğraştım olmadı bir bilgisayarcıya götürüp yaptıracağım.