Sistemi beyaz setup yapmak için özelleştirme önerileri

Racoon

Centipat
Makaleler
2
RGB olmayan (beyaz veya gün ışığı olabilir) sade siyah beyaz bir setup yapmak istiyorum çok bütceyi aşmayan, 300-500 liralık anime figürleri veya arabalar mouse pad uyguna varsa LED şerit olabilir.

Şu anki hali aşağıda masa değişecek.

Buna benzer bir şey yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
mousepad FPS oyunlarını aşırı kasarak oynamıyorsan üzmicektir, bende kullanıyorum memnunum.

Şerit led masanın arkasına veya monitörün arkasına takabilirsin, bende masanın arkasına takarak kullanıyorum ve gayet şık duruyor.

Ve kendi fikrimi belirtmek istedim, bu tarz beyaz setuplara en çok yakışan şey kesinlikle bitkidir, gerçekten yeşil kısa-orta boyutta bitki, kaktüs gibi şeyler çok hoş duracaktır, beyaz saksıyada koyarsan tadından yenmez, anime figüründen daha ucuza gelir. (alltaki setup çok beyaz değil ama dediğimi anlamışsındır)

Son düzenleme:

İstediğiniz fotoğraftaki masa IKEA'da var oradan alabilirsiniz. Ben aldım gayet güzel.

Teşekkürler bitkiyi söylemedim zaten ilk istediklerimden IKEA'dan yapay olanlardan almak istiyorum kaliteli midir?

İstediğiniz fotoğraftaki masa IKEA'da var oradan alabilirsiniz. Ben aldım gayet güzel.

O kadar bütçem yok maalesef benim de bayağı beğendiğim masa.

Teşekkürler bitkiyi söylemedim zaten ilk istediklerimden IKEA'dan yapay olanlardan almak istiyorum kaliteli midir?

O kadar bütçem yok maalesef benim de bayağı beğendiğim masa.

Zaten yapay alacaksın, görüntüsü güzel olduktan sonra kalitesini boş ver solacak değil ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…