Sistemi doğru monte etmiş miyim?

Baran Çelik1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir sistem topladım ama CPU güç kablosunu takarken bir takım sıkıntılar yaşadım. İlk önce kablo ayrık durumdaydı, yani iki tane kablo ucu vardı. Ben de ayrıkken takmaya çalıştım. Anakarta uymuyordu, zorlamadım. Sonra 2 kablo ucunun birleştirilip takılacağını öğrendim. Ben de birleştirip taktım. Sistem çalışıyor fakat içim rahat etmedi. Sizce bir sorun olur mu?

20210718_163416.jpg

20210718_164935.jpg

Hocam fanların dönmesinde bir problem yok ve bilgisayar ekranını görüp sorunsuzca işlem yapabiliyorsanız problem yoktur. Yine de bilgisayarınızı 30-45 dakika boşta bırakın eğer yine bir problem yoksa sıkıntı olmaz.

Hocam fanların dönmesinde bir problem yok ve bilgisayar ekranını görüp sorunsuzca işlem yapabiliyorsanız problem yoktur. Yine de bilgisayarınızı 30-45 dakika boşta bırakın eğer yine bir problem yoksa sıkıntı olmaz.
merhaba cevaplarınız için teşekkürler. 40 dakika boşta bırakmamı istediniz sebebi nedir bide 2 saate yakın oyun oynandı bir sıkıntı görmedim illa boşta bırakmama gerek varmı

Merhaba cevaplarınız için teşekkürler. 40 dakika boşta bırakmamı istediniz sebebi nedir bir de 2 saate yakın oyun oynandı bir sıkıntı görmedim illa boşta bırakmama gerek var mı?

Gerek yok 40 dakika boş bırakmayı neden yazdının bilmiyorum yanlış taksan zaten sistem açılmazdı.

merhaba cevaplarınız için teşekkürler. 40 dakika boşta bırakmamı istediniz sebebi nedir bide 2 saate yakın oyun oynandı bir sıkıntı görmedim illa boşta bırakmama gerek varmı
Oyun oynarken sıkıntı yaşamadıysanız gerek yok hocam ama oyun oynarken sıkıntı olduysa stres testi yapabilirsiniz.

Hocam ben ilk aldığım sistemde RAM'lerde sorun olmuştu bilgisayar 30 dakika sonra mavi ekran verip kendini resetliyordu. Siz zaten aktif olarak 2 saat kullanmışsınız problem olmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı